Kula

KULA är Kemi- och Biotekniksektionens egna arbetsmarknadsmässa. Under en heldag får företag chansen att prata och interagera med studenter från olika årskurser och dela information med just dem. Detta är ett ypperligt tillfälle att stärka relationen mellan studenterna och företagen.

Målet med KULA är att alla studenter ska hitta ett eller flera företag som inspirerar just dem. Vi vill därför ha en arbetsmarknadsdag med flera olika typer av inriktningar och företag. KULA finns även till för att hjälpa företagen att nå ut till engagerade studenter både för att presentera sig för studenterna och kanske hitta sina framtida kollegor.

 KULA-dagen avslutas oftast med en pub eller middag där företagen och studenterna får tillfälle att interagera i en mer avslappnad miljö.

Nästa KULA kommer att infalla 15 februari 2017. Vill Ni vara med på mässan eller få information om vårt mässpaket skicka ett mail till k-ikgordf@tlth.se eller fyll i formulären till höger.

Information gällande mässan för utställare

08.00 - Företagen anländer och montrar monteras
09.00 - Frukost tillsammans med studenter
10.00 - Mässan öppnar
11.00 - Lunch för företagsrepresentanterna.
13.00 - Lunch för företagsrepresentanterna.
16.00 - Mässan stänger och montrar demonteras
17.00 - Pub med studenter då det bjuds på middag och quiz. Utdelning av priserna från tävlingarna som hållits under mässan.

KULA-katalogen 2017 innehåller all information du behöver för att få den bästa möjliga KULA-erfarenheten.

Kontakta IKG

Svar från formuläret nedan går till IKG-ordförande på K-sektionen.