En Strålande Nollning 2017

Välkommen till Kemi- och Biotekniksektionens sida för nollningen 2017!
På denna sida finns det massa bra information för dig som är ny på K-sektionen. I menyn till vänster hittar du fler nollningssidor med nyttig information. Ta även en titt på studentsidorna för att få veta mer om livet i Lund och på K-sektionen.

HEJSAN NOLLAN! Här finns lite information som Phøset vill att Nollan ska känna till för att introduktionen till studentlivet på LTH ska bli så rolig som möjligt.

På denna sida hittar du snart schemat för nollningen. Här finns även en länk till schemageneratorn där du hittar schemat för läsåret.

Exakt vad är nollningen? Vad kan du förvänta dig av dina första veckor på LTH? Klicka in här så får du veta lite mer.

Viktigt att tänka på

1. Antagningsbeskedet. Nollan bör skriva ut det från antagning.se och ta med. Det fungerar som Nollans student-ID innan Nollan får sitt studentkort.
2. Kostym/klänning. Om Nollan har frack/balklänning ta även med den då den kan komma till användning.
3. Pengar. Under första tiden går det åt lite pengar för att komma igång. Litteratur, bostad, ouveralle, sittningar m.m. är några exempel. Nollan bör tänka på att CSN inte betalar ut dina pengar förrän efter ett par veckor. Sittningsbiljetter köpes med kort men det är aldrig fel att bära runt på kontanter också.
4. Gå med i kåren. För att K-sektionen och Teknologkåren ska ge Nollan en trygg och rättvis studiemiljö samt att Nollan ska få gå på alla festligheter under nollningen krävs det att Nollan går med i kåren. Phaddrar hjälper till om Nollan har problem.
5. Skicka studieförsäkran. Görs smidigast på www.csn.se eller i CSNs app, men det går även att hämta en blankett på Kårhuset.
6. Adressändra.
7. Skaffa hemförsäkring till Nollans nya bostad.

Det här är Miraculix, K-sektionens skyddshelgon. Du hittar honom lite överallt på hemsidan och om Du klickar på honom tar han med Dig på en rundvandring på hemsidan och visar många viktiga sidor.

Följ @enstralandenollning på instagram och Facebook: En Strålande Nollning

Nu är butiken fylld med trendiga prylar för alla fester och teman!
 I Lundbutiken lämnar vi 20% rabatt på ord. pris under perioden 15/8-30/9 2017. 
Med koden BSEKLUND får du samma rabatt i webbutiken www.buttericks.se, dessutom skickas alla ordrar fraktfritt med snabb leverans.
Välkommen in för inspiration & tips till maskeraden och sittningen!