IdrU | idrottsUtskottet

Det åligger Idrottsutskottet att främja sektionens deltagande i olika idrottsevenemang, anordna idrottsarrangemang och aktiviteter för sektionens medlemmar samt att representera sektionen i Idrottsutskottet inom TLTH. 

utskottsansvarig:
Aktivitetsordförande

Namn: Daniel Espinoza
Årskurs:     K14
Telefon: 0763-116593
E-mail: k-akto@tlth.se


Hejsan! Jag är AktivitetsOrdförande på Sektionen, men ni kan kalla mig Daniel. Mitt huvudansvar är att samordna tre av Sektionens utskott: Idrottsutskottet, Kulturutskottet och Kommando Gul. I praktiken innebär det att jag deltar i planeringen av utskottens evenemang och hantering av deras ekonomi, samt att vara del av deras verksamhet på plats. Utöver det är jag ledamot i Styrelsen samt ansvarig för Sektionens studiecirklar. Det förstnämnda innebär att jag deltar i diskussion och beslutsfattande tillsammans med resten av Styrelsen, och när det gäller det sistnämnda… Tja, kom och fråga mig så ska jag berätta allt för dig!

Du är välkommen att kontakta mig angående idéer till evenemang för mina utskott eller om du vill veta mer om arbetet jag gör i utskotten och som styrelseledamot. Du kan också hitta mig i och omkring Gallien större delen av tiden, så fatta bara tag i mig så pratar jag gärna med dig om vad som helst (såvida jag inte rusar mot ett lunchmöte, vilket brukar hända rätt ofta).

Idrottsförkvinnor - och män

Namn och Årskurs:     Svante Herrlin  B16
E-mail k-idru@tlth.se

Idrottsförkvinnor - Och Män har ansvar för alla idrottsrelaterade event som sektionen annordnar.

Idrottsjoner

Namn och Årskurs:     Sofie Blomberg 
Fanny Redin
B16
B16

Idrottsjoner hjälper till vid planeringen och utförandet av IdrUs event.

Idrottsjon med Tandemansvar

Namn och Årskurs:    Albert Anis  K15
Ludwig Kaindl   K15

Idrottsjon med tandemansvar har även ansvar för sektionens medverkan i Tandemstafetten som annordnas varje år.

Kontakt

Har du en idé som du bara måste dela med dig av till oss? Skicka i så fall iväg ett meddelande till utskottsansvarige via formuläret nedan!

  • Formuläret går till utskottsansvarig