IKG | IndustriKontaktGruppen

K-sektionens industrikontaktgrupp, även kallad IKG, är sektionens "ansiktet utåt" mot företag och organisationer. Vi skapar nya kontakter med spännande företag, relevanta för oss studenter på K. Relationer som går långt tillbaka i tiden värnar vi om och bygger vidare på. Med lunchföredrag, arbetsmarknadsdag och annat roligt ger, vi i IKG, studenter och företag chans att börja ett samarbete redan under studietiden. I utskottet utvecklas du som person, har mycket skoj och tar dig an utmaningar du inte stött på innan. Ett engagemang i IKG ger dig ännu större chans att knyta an med ditt favoritföretag och att få drömjobbet i framtiden! Vi anordnar KULA och en del andra event med företag under året.

Utskottsansvarig: IKG-Ordförande

Namn: Emma Månsson  
Årskurs: B14
Telefon:    0735-101336
E-mail: k-ikgordf@tlth.se

Mitt namn är Emma Månsson och jag är ordförande för Näringslivsutskottet på K-sektionen, även kallat Industrikontaktgruppen eller IKG. IKG är det utskott som låter studenter och företag skapa kontakt med varandra inför framtiden. Som IKG-Ordförande sitter jag även med i Sektionens Styrelse.

Om Ni är intresserade av ett samarbete med K-sektionen, exempelvis genom en lunchföreläsning, case-kvällar eller vara med under nästa arbetsmarknadsmässa, är Ni varmt välkomna att höra av Er till mig!

Vice IKG-Ordförande med Eventansvar

Namn och Årskurs:    Erik Vu  K13
E-mail:k-ikg@tlth.se

Vice IKG-Ordförande med Mässansvar

Namn och Årskurs:    Louise Jedemark  B15
E-mail:k-ikg@tlth.se

IKG-kontaktkvinnor och -män

Namn och Årskurs:     Anna Bergman
Gustav Sondell
Jacob Bjurenfalk
Gabriella Haag         
Viktor Persson
Erica Forsén
Moa Persson
Anh Nguyen
David wahlqvist
B16
K14
K15
K15
B15
B14
B15
B13
K15

Kontakt

Har du fårgor eller en idé som du vill dela med dig av till IKG är det bara att fylla i formuläret nedan.

  • Formuläret går till utskottsansvarig