InfU | InformationsUtskottet

Informationsutskottets uppgift är främst att förmedla och sprida informationen på sektionen. Det finns ett antal olika informationskanaler; Sektionstidningen Druiden, Veckobladet Orbitalen och Kemi- och Biotekniksektionens hemsida. I Informationsutskottet ingår även en arkivarie som har hand om arkivet på sektionen där man kan hitta både det ena och det andra, samt en och annan sektions-skatt. Informationsutskottet ser även till att det finns en fotograf på plats under sektionens aktiviteter och dessa foton kan sedan användas till diverse ändamål av utskottets och sektionens medlemmar.
 

Utskottsansvarig: Informationsmästare

Namn: Emma Kihlberg  
Årskurs:   B15
Telefon:
0705-715016
E-mail: k-infom@tlth.se 

Mitt namn är Emma Kihlberg och jag är den som innehar titeln Informationsmästare 2017, vilket är en ny Styrelsepost på K-sektionen från och med det här verksamhetsåret.
Som Informationsmästare är jag utskottschef i Informationsutskottet och ansvarar för alla Sektionens informationskanaler, däribland sociala medier, hemsidan, veckobrevet Orbitalen och sektionstidningen Druiden. Det är jag som ska se till att du som Sektionsmedlem, oavsett vad du har för koppling till Sektionen, nås av all relevant information som du behöver för att din studietid ska bli så bra som möjligt. Det är helt enkelt mitt jobb att ha stenkoll på allting som syns utåt från Sektionen.
Har du frågor kring någon av Sektionens informationskanaler? Sitter du på information som Sektionens medlemmar kan ha nytta av? Vill du bidra till nästa Druiden? Har du panik över att din kalender inte innehåller några gula evenemang?! – Lugn, jag finns här för dig! Spamma mig med mail eller peta på mig när vi möts i korridorerna på KC, så hjälper jag dig.

Redacteur

Namn och Årskurs:   Tage Rosenqvist
Julia Tomasson    
B15
B16
E-mail: k-druiden@tlth.se  
eller
k-notise@tlth.se


Redacteur tillsammans med Journalister skall se till att sektionstidningen Druiden produceras och delas ut till samtliga K- och B-teknologer och till övriga sektioner. Redacteurens uppgift är också att sammanställa Sektionens nyhetsbrev Orbitalen. Ansvarig utgivare är Sektionsstyrelsens Ordförande

Journalister

Namn och Årskurs:     Louise Bengtsson    
Linnéa Tengvall 
B13
K14

Vår uppgift är att skriva artiklar och annat skoj till sektionstidningen Druiden. Skriv till oss och tipsa om det är något särskilt ni vill ha med i den!

Da Vinci

Namn och Årskurs:    Max Viklund  K14
E-mail:k-davinci@tlth.se

Da Vinci ansvarar för grafiskt utformande i Sektionens namn genom att till exempel skapa affischer till olika utskott.

Krabbofix

Namn och Årskurs:   Arvid Lillängen  K16 
E-mail: k-web@tlth.se


Krabbofixerna är sektionens hemsidesansvarig (läs hacker). Är det något kul event på gång? Håller ditt utskott på med något häftigt som resten av sektionen borde veta om? Har du en rolig idé om vad veckans fråga kan vara nästa vecka? Då är det till Krabbofixerna du ska höra av dig!
... och kom ihåg att skicka med en Engelsk översättning till den internationella versionen av hemsidan!

Photographer

Namn och Årskurs:     Ingrid Isacsson 
Cecilia Håkansson
K16
B16
E-mail: k-photograph@tlth.se

Photographernas uppgift är att fotografera och dokumentera allt roligt som händer på Sektionen såsom fester, nollning och pubar. Photograferna ska sedan behandla bilderna och se till att de är lättillgängliga för alla Sektionsmedlemmar genom att ladda upp dem på både Sektionens hemsida och Facebook sida.

Arkivarie

Namn och Årskurs:     Lucas Fredriksson      

Arkivarien ansvarar för ordningen i sektionens arkiv- och prisskåp samt arkiveringen av klenoder, inaktuella bilder, tidsskrifter, protokoll och annat som dokumenterar sektionens verksamhet.

Regisseur

Namn och Årskurs:    Marcus Liljenberg    B15
E-mail:k-regisseur@tlth.se

Kontakt

Har du en idé som du bara måste dela med dig av till oss? Skicka i så fall iväg ett meddelande till utskottsansvarige via formuläret nedan!

  • Formuläret går till utskottsansvarig