KM | Källmästeriet

Källarmästeriets uppgift är att bland annat att serva sektionens medlemmar kaffe, godis, läsk och annat som man kan tänkas vilja handla under luncherna. Vi är även ansvariga för försäljning av bland annat ouveraller och märken under nollningen. Utskottet består av 7 ordinarie poster och några lärlingsposter. Dessa är de som håller vårt lunchcafé öppet. Källarmästeriet har även ansvar för sektionens sällskapsrum Gallien och även över de flesta av sektionens prylar.

Är du intresserad av att hyra Gallien? Skicka då ett mail till vår källarmästare. Kostnaden för att hyra Gallien en kväll är 1000 kr. 

Leveransadress 
Kemicentrum (ingång E)
Naturvetarvägen 14  
223 62 Lund

Utskottsansvarig: Källarmästaren

Namn: Hanna Josefsson
Årskurs: B14
Telefon:     0730-833031
E-mail: k-km@tlth.se

Hej! Mitt namn är Hanna Josefsson och jag är Källarmästare på K-sektionen. Tillsammans med mitt utskott sköter jag vår caféverksamhet, där finner ni kaffe, godis och ganska ofta något hembakat. Det är även jag som ser till att ni kan köpa Ouveraller av den finaste färgen och märken att pryda den med. Förutom detta har jag också ansvar för uthyrningen av vårt studentuppehållsrum, Gallien. Det är alltså mig du kontaktar för att hyra Gallien för till exempel pubar eller studiekvällar. Du finner mig oftast bakom baren där jag mer än gärna spenderar mina luncher. Annars når du mig alltid på mejl eller telefon.

Vice Källarmästare

Namn och Årskurs:   Fredrik Lund     B15 

Vice Källarmästare ska bistå och Källarmästaren i dess arbete. 

Källonom

Namn och Årskurs:   Ronja Wennerström     B15  

Källonomen ansvarar för Källarmästeriets ekonomi, inkomster och utgifter samt har hand om Källarmästeriets växelkassa. Källonomen ansvarar för inköp till Källarmästeriets caféverksamhet samt inköp av sektionens försäljningsvaror (ouveraller, tröjor, märken etc.). Källonomen ansvarar för att varor prismärkes och marknadsförs.

Pryltillsyningsman

Namn och Årskurs:   Viktor Persson
Joel van Lunteren  
B15
K15  

Pryltillsyningsmannen håller uppsikt över Teknologrummets inventarier samt över sektionens övriga tillhörigheter. Pryltillsyningsmannen ombesörjer reparationer och nyanskaffningar i samråd med styrelsen.

Ortopedix

Namn och Årskurs:   Elias Azawee     K15   

Ortopedixen har som ansvar att se till att sektionens fantastiska hoppborg mår bra och används.

Vaktmästare

Namn och Årskurs:   Alva Rodhe      B16  

Vaktmästaren ansvarar för att städningen i Gallien sköts veckovis av de olika utskotten. Vaktmästaren ansvarar även för att städning och rengöring i baren och i KM-förrådet utförs ordentligt.

Smidefix

Namn och Årskurs:   Stephanie Laurent-Hedlund      K16  

Smidefixen ansvarar för underhåll av Galliens egna varuautomat. Smidefixen ska även se till att automaten fylls på regelbundet.

Pixelfix

Namn och Årskurs:   Max Viklund     K14  
E-mail:  k-pixelfix@tlth.se

Ansvarar för skärmarna i Gallien men även för tillverkning av posters och reklamblad.

Kampanjefix

Namn och Årskurs:   Vakant       

 Kampanjefixen ansvarar för att anordna samt göra inköp till temadagar, kampanjer och andra evenemang inom Källarmästeriet.

Inventarie

Namn och Årskurs:   Cecilia Nordenö      B15  

Inventarien ansvarar för att kontrollera tillgången av varor i KM-förrådet och att Bäst före-datum följs ordentligt.

Kontakt

Har du en idé som du bara måste dela med dig av till oss? Skicka i så fall iväg ett meddelande till utskottsansvarige via formuläret nedan!

  • Formuläret går till utskottsansvarig