Kommando Gul

Kommando Gul är utskottet som sprider vår gula färg över hela LTH och bjuder in till mysiga pubar. Kommando Gul vill pigga upp allas vardag med små överraskningar, kaka och kaffe kanske lockar? Missar du en pub får du inte misströsta, det kommer alltid fler chanser! Kommando Gul har även som uppgift att hålla den viktiga Bautastenen i rätt färg!

Utskottsansvarig: AktivitetsOrdförande

Namn: Daniel Espinoza
Årskurs:
K14
Telefon: 0763-116593
E-mail: k-akto@tlth.se

Hejsan! Jag är AktivitetsOrdförande på Sektionen, men ni kan kalla mig Daniel. Mitt huvudansvar är att samordna tre av Sektionens utskott: Idrottsutskottet, Kulturutskottet och Kommando Gul. I praktiken innebär det att jag deltar i planeringen av utskottens evenemang och hantering av deras ekonomi, samt att vara del av deras verksamhet på plats. Utöver det är jag ledamot i Styrelsen samt ansvarig för Sektionens studiecirklar. Det förstnämnda innebär att jag deltar i diskussion och beslutsfattande tillsammans med resten av Styrelsen, och när det gäller det sistnämnda… Tja, kom och fråga mig så ska jag berätta allt för dig!

Du är välkommen att kontakta mig angående idéer till evenemang för mina utskott eller om du vill veta mer om arbetet jag gör i utskotten och som styrelseledamot. Du kan också hitta mig i och omkring Gallien större delen av tiden, så fatta bara tag i mig så pratar jag gärna med dig om vad som helst (såvida jag inte rusar mot ett lunchmöte, vilket brukar hända rätt ofta).

Obelix

Namn och Årskurs:    Roman Lord K14   
E-mail: k-obelix@tlth.se 
k-kg@tlth.se

Pubmästare

Namn och Årskurs:   Gustav Karlsson   K15
E-mail: k-pub@tlth.se
k-kg@tlth.se

vice pubmästare

Namn och Årskurs:   Robert Hansen Jagrelius  B16  
E-mail: k-pub@tlth.se
k-kg@tlth.se

Fanbärare

Namn och Årskurs: Maj Lagerstedt  B16

Kommandojoner

Namn och Årskurs:     Lo Cederberg
Johanna Bengtsson 
Bella Nielsen
Stina Andersson
Emma Olsson
Jerry Guan
Vilma Medin
B16
B16
B16
B16
K16
K16
B17

Kommandojonerna skall bistå Obelix, Pubmästare och Vice Pubmästare i deras arbete.

Kontakt

Har du en idé som du bara måste dela med dig av till oss? Skicka i så fall iväg ett meddelande till utskottsansvarige via formuläret nedan!

  • Formuläret går till utskottsansvarig