Phøset

Välkommen till Phøsets sida!

Vi är ett gäng på 6 personer som är ansvariga för allting som har med nollningen att göra på K-sektionen. Våra arbetsuppgifter omfattar allting från att sätta ihop phaddergrupper, fixa sponsorer, planera aktiviteter, spexa och mycket mer.

Har du några frågor, funderingar eller förbättringar som rör nollningen är vi alltid intresserade av att höra din tanke, idé eller åsikt! Bara släng iväg ett mail till k-phos@tlth.se så återkommer vi snarast vi kan med svar!

Øverphøs

Namn: Julia Södergren        
Årskurs:     B14
Telefon: 0703-168096
E-mail: k-overphos@tlth.se


Mitt namn är Julia Södergren och jag Øverphøs för K-sektionen. Det innebär att jag, tillsammans med mina fem kollegor i Phøset, kommer att planera allt inför Nollningen 2017 och sen med hjälp av utvalda phaddrar och övriga som är engagerade i Nollningen genomföra den mest fantastiska nollning som K-sektionen någonsin har skådat. Om du har några tankar, idéer eller bara vill säga hej så är du varmt välkommen att höra av dig via telefon, sms eller mail, eller grabba tag i mig när jag springer runt på KC. Det är bara att höra av dig!

Phøs

Namn: Anna-Malin Hallberg
Årskurs:     B15

Hallå där! Mitt namn är Anna-Malin men kalla mig gärna Malle. Jag är en framåt och glad person som ofta umgås med vänner och familj. Jag är den tuffa bruden i Phøset som ser till att lysande idéer blir till verklighet. Mitt huvudområde kommer vara ekonomin samt sponsringen och tillsammans med de andra i Phøset kommer den bästa nollningen att skapas! Undrar ni något, tveka inte att höra av er. Min största idol är Pippi och jag lyssnar gärna på Spice Girls.

Phøs

Namn:     Linnéa Wahlberg
Årskurs:     B15


Tjulululu! Jag heter Linnéa och jag är ansvarig för den internationella delen av nollningen och delansvarig för design. Jag kommer se till att vi ser stiligare ut än vad Askungen gjorde innan hon gav sig iväg på bal samt se till att våra internationella studenter blir välkomnade hit på bästa möjliga sätt! Det jag bidrar med till gruppen är mina kreativa idéer och min diviga katt.

Phøs

Namn: Jonatan Jarnås
Årskurs:     K15

Hejsan! Mitt namn är Jonatan Jarnås och jag kommer tillsammans med fem fantastiska flickor att planera nollningen 2017 på vår sektion. Det jag främst kommer jobba med är uppdragen, uppdragsphaddrar och allt som hör därtill, men kommer även studsa runt och hjälpa till lite här och där. Jag tycker om att träna, äta Ben n´ Jerry framför en gammal film och vara ute i solen den lilla tid som den visar sig.

Phøs

Namn: Ebba Fjelkner
Årskurs:     B15

Hallåja! Jag heter Ebba och kommer vara sittningsansvarig under nollningen och sköta kontakten med Sexmästeriet. Dessutom är jag delansvarig för allt som har med phadderskap att göra, det vill säga valprocess, utbildningar och information. Jag är en positiv tjej som gillar att spendera min fritid iväg på en semester i värmen eller tar en tur på hästryggen.

Phøs

Namn: Moa Engholm
Årskurs:     B14

Hej! Mitt namn är Moa och jag är en positiv och glad tjej. Jag är phadderansvarig tillsammans med Ebba och delansvarig för design. Jag ska alltså se till att alla phaddrar har stenkoll på nollningen och att en kick-ass temasläppsfilm blir gjord. Jag älskar glitter i alla former och spenderar gärna en kväll framför en mysig serie med trevligt sällskap, självklart gärna med Phøset!

kontakt

Har du några frågor, funderingar eller förbättringar som rör nollningen är vi alltid intresserade av att höra din tanke, idé eller åsikt!
 

  • K-phøs