6M | Sexmästeriet

Sexmästeriet består av åtta (fest)glada personer som styr upp sittningar, pubar, fester och annat gött! Till de större evenemangen behöver vi fler personer som jobbar så om du är sugen på att hjälpa till, har någon grym idé eller bara undrar något så hör av dig!

Utskottsansvarig: Sexmästare

Namn: Erik Friberg
Årskurs:    K14
Telefon: 0722-603024
E-mail: k-sexm@tlth.se

Jag heter Erik Friberg och jag är mästare på att fixa fest! Som Sexmästare på Kemi- och Biotekniksektionen så håller jag, tillsammans med mitt utskott och ibland även andra utskott, massa fantastiska sittningar, pubar, bruncher och annat roligt som sker under läsåret. Min roll i utskottet är helt enkelt att se till att alla gör sitt jobb, vara en länk mellan vårt Sexmästeri och andra Sektioners Sexmästerier och ha det yttersta ansvaret vid varje evenemang. Har ni några frågor, idéer eller något ni vill tycka till om är det bara att höra av sig till mig, det är trots allt för just er medlemmar på Sektionen som vi ordnar allt detta!

Vice sexmästare

Namn: Johan Davidsson
Årskurs:    B15

Som Vice Sexmästare är jag en playmaker som tar hand om uppgifter som inte riktigt hör till de andra posterna. Jag sköter ekonomin tillsammans med Sexmästare Erik och stöttar honom när det behövs. Jag fixar jobbare till våra evenemang och ser till att de har kul och mår bra när de jobbar med oss. Jag tar även blandade ströjobb, såsom att beställa tygmärken med mera och håller även lite koll på de övriga i Sexmästeriet och hjälper alla vid behov.

Hör av dig om du skulle vilja jobba med oss under året eller om du har några frågor!

Hovmästare

Namn och År Rebecka Svensson 
Emelie Wiklund
K16
K16

Hejhej! Det är vi som är hovmästarna på K-sektionen och vi ansvarar för servering och dukning på sittningar. Genom bra bordsplacering och härlig service ska vi se till att ni går från sittningarna med ett leende på läpparna.

Barmästare

Namn och År    Malin Thituson 
Axel Andreasson 
B16
B16
 
Hallåja! Det är oss som ni ser bakom bardisken, när vi blandar drinkar, serverar mat och annat smarrigt på K-sektionens eftersläpp. Vi har även ansvar för all inhandling av dryck till sittningar och de pubar vi håller i. Är ni hungriga så finns det alltid mat i baren, och är ni törstiga så serverar vi det bästa vattnet på LTH!

Köksmästare

Namn och År:  Olle Wikner
Viktor Halldén 
B16
K15
 

Hallå Hallå! Det är vi som ni inte kommer få se mycket av under sittningarna då vi gömmer oss i köket. Vi är två goa gubbar som är K-sektionens köksmästare som ser till att alla gäster är mätta och glada. Våra mål för sittningarna är att maten ska vara god,  serveras i tid och att alla ska vara så mätta så de behöver knäppa upp bältet i slutet av kvällen.

Kontakt

Har du en idé som du bara måste dela med dig av till oss? Skicka i så fall iväg ett meddelande till utskottsansvarige via formuläret nedan!
 

  • Hugo Selling
    Sexmästare