Styrelsen

Det är vi som är Styrelsen på Kemi- och Biotekniksektionen! Styrelsen agerar som en central knutpunkt för Sektionens verksamhet och är ansvarig för att leda utskotten. Styrelsen består av en kärnstyrelse samt sektionens olika utskottschefer. Ungefär två gånger i månaden har vi protokollmöten dit alla medlemmar är hjärtligt välkomna att bidra med åsikter och idéer. Kallelsen kan hittas på anslagstavlan utanför styrelserummet fem läsdagar innan mötet äger rum och du kan även få den till din mail genom att anmäla dig till k-sekr@tlth.se! Vi besvarar med glädje frågor gällande Sektionen, och ifall dörren till styrelserummet står öppen får du väldigt gärna besöka oss! Om du vill skicka ett mail som når hela styrelsen ska du skicka till k-styrelse@tlth.se.

Ordförande

PRESIDENT
 

Namn: Manfred Klug
Årskurs:     B14
Telefon: 0730-532563
E-mail: k-ordf@tlth.se       

År 2018 kommer att bli ett fantastiskt år för K-sektionen. Det ska jag, Manfred Klug, se till tillsammans med mitt lysande följe, aka styrelsen. Jag kommer att leda styrelsen, som i sin tur leder alla Sektionens utskott som faktiskt anordnar alla eventen. Det är även jag som ska varaSektionens ansikte utåt.
Det jag mest sysslar med är administrativa saker av diverse slag och jag har en hel del kontakt med Ordföranden på alla andra Sektioner samt Kåren centralt. Har du några frågor om Sektionen, Kåren eller vad som helst egentligen så svarar jag gärna på dem också. Hittar du inte mig i Gallien eller Styrelserummet när du har frågor eller bara vill prata så kan du alltid maila eller ringa mig.

Vice Ordförande

VICE PRESIDENT
 
Namn: Malin Nilsson
Årskurs:     K15
Telefon: 0707-813851
E-mail: k-viceordf@tlth.se

Klockan slår 22 och ytterligare ett Protokollmöte är över, 10h kvar tills det är tid att vara i skolan igen, men vad gör väl det?
Alla har vi någon gång undrat vad det är som driver funktionärer att ha viljan att fortsätta hur trött man än må vara. För mig är det arbetet att föra Sektionen framåt, utvecklas och den gemenskap man möts av. Verksamhetsåret 2017 är det jag, Malin Nilsson, som har fått äran att inneha posten Vice Ordförande. Denna post är kanske något oklar för många medlemmar, men tanken är att det är jag som jobbar väldigt mycket med det interna i Styrelsen och hjälper till där jag kan.
Tillsammans med Ordförande leder Vice Ordförande utskottet Styrelsen och agerar som en högra hand i dess arbete, dvs. samarbetar och agerar som en stand-in.
Utöver att hålla koll på Ordförande är Vice Ordförande ansvarig för utskottet Universitetskontaktgruppen (UKG), där vi tillsammans arbetar för att främja alumniverksamheten och kontakten med andra lärosäten i Sverige såväl som utomlands. Vice Ordförande är även Valberedningens kontaktperson i Styrelsen.Har du några som helst frågor angående vårt arbete eller bara helt allmänt är du välkommen att höra av dig på telefon eller mail
Vi ses i korridorerna!

Sekreterare

SECRETARY
 

Namn: Manfred Klug
Årskurs:     B14
Telefon: 0730-532563
E-mail: k-sekr@tlth.se


Har du någonsin funderat på hur Sektionen fungerar bakom kulisserna? Hur Sektionens styrdokument uppdateras till den senaste versionen eller vem det är som gömmer sig bakom sin dator på alla möten, antecknades så det ryker om tangenterna? Allt detta sköter Sekreteraren. År 2017 är det jag, Manfred Klug, som har äran att inneha denna ytterst viktiga post i Styrelsen. Som Sekreterare är det mitt jobb att se till så att Sektionens administrativa arbete flyter på som det ska. Allt från att kalla till Protokoll- eller Sektionsmöten till att se till så det finns tillräckligt med Post-It- lappar i Styrelserummet är mitt jobb. Vill du veta mer om hur Sektionen fungerar i grundnivå eller vill du skriva upp dig på maillistan för kallelser till styrelsens protokollmöten är det bara att höra av dig till mig. Jag lovar att jag inte bits.

Skattmästare

HEAD OF FINANCE
 

Namn: Maria Ekerup
Årskurs:     K14
Telefon: 0705-548480
E-mail: k-skatt@tlth.se

Mitt namn är Maria men jag kallas även Cashie eller Skattis, och jag är Skattmästare på Kemi- och Biotekniksektionen. Det betyder att jag håller koll på alla Sektionens pengar. Bokföra, kvittolappar och att skicka och betala fakturor är min vardag. Det är alltså jag som fixar så att ni får tillbaka era pengar efter att ni har köpt saker till Sektionen! Som Skattmästare sitter jag även med i Styrelsen och är med och driver den dagliga verksamheten.
Har ni frågor om ekonomi, pengar eller om vad Styrelsen gör så kan ni alltid komma till mig.

Sexmästare

MAIN DIRECTOR OF FESTIVITIES
 

Namn: Erik Friberg
Årskurs:     K14
Telefon: 0722-603024
E-mail: k-sexm@tlth.se


Jag heter Erik Friberg och jag är mästare på att fixa fest! Som Sexmästare på Kemi- och Biotekniksektionen så håller jag, tillsammans med mitt utskott och ibland även andra utskott, massa fantastiska sittningar, pubar, bruncher och annat roligt som sker under läsåret. Min roll i utskottet är helt enkelt att se till att alla gör sitt jobb, vara en länk mellan vårt Sexmästeri och andra Sektioners Sexmästerier och ha det yttersta ansvaret vid varje evenemang. Har ni några frågor, idéer eller något ni vill tycka till om är det bara att höra av sig till mig, det är trots allt för just er medlemmar på Sektionen som vi ordnar allt detta!

Källarmästare

SUPERINTENDENT OF STUDENT FACILITIES
 

Namn: Hanna Josefsson
Årskurs:     B14
Telefon: 0730-833031
E-mail: k-km@tlth.se


Hej! Mitt namn är Hanna Josefsson och jag är Källarmästare på K-sektionen. Tillsammans med mitt utskott sköter jag vår caféverksamhet, där finner ni kaffe, godis och ganska ofta något hembakat. Det är även jag som ser till att ni kan köpa Ouveraller av den finaste färgen och märken att pryda den med. Förutom detta har jag också ansvar för uthyrningen av vårt studentuppehållsrum, Gallien. Det är alltså mig du kontaktar för att hyra Gallien för till exempel pubar eller studiekvällar. Du finner mig oftast bakom baren där jag mer än gärna spenderar mina luncher. Annars når du mig alltid på mejl eller telefon.

StudierådsOrdförande

HEAD OF THE STUDENT COUNCIL
 

Namn: Frida Heskebeck
Årskurs:     B14
Telefon: 0739-121210
E-mail: k-srbkordf@tlth.se


Hej! Jag heter Frida och är det är jag som är Studierådsordförande för B och K. Som Studierådsordförande är det jag som koordinerar arbetet i Studierådet. I Studierådet jobbar vi bland annat för att utbildningen ska hålla en hög kvalitet och för att dina rättigheter som student ska tillvaratas. Det inkluderar allt från att vi sköter all studiebevakning på utbildningen, till att vi jobbar för er studenters fysiska och psykiska hälsa. Dessutom anordnar vi diverse intressanta evenemang för både de svenska och de internationella studenterna.

Om du har någon fråga, har en idé eller vill prata lite är det bara att hugga tag i mig i korridoren!

Øverphøs

Namn: Julia Södergren        
Årskurs:     B14
Telefon: 0703-168096
E-mail: k-overphos@tlth.se


Mitt namn är Julia Södergren och jag Øverphøs för K-sektionen. Det innebär att jag, tillsammans med mina fem kollegor i Phøset, kommer att planera allt inför Nollningen 2017 och sen med hjälp av utvalda phaddrar och övriga som är engagerade i Nollningen genomföra den mest fantastiska nollning som K-sektionen någonsin har skådat. Om du har några tankar, idéer eller bara vill säga hej så är du varmt välkommen att höra av dig via telefon, sms eller mail, eller grabba tag i mig när jag springer runt på KC. Det är bara att höra av dig!

Informationsmästare

Head of Public Relations

Namn: Emma Kihlberg
Årskurs:     B15
Telefon: 0705-715016
E-mail: k-infom@tlth.se


Mitt namn är Emma Kihlberg och jag är den som innehar titeln Informationsmästare 2017, vilket är en ny Styrelsepost på K-sektionen från och med det här verksamhetsåret. Som Informationsmästare är jag utskottschef i Informationsutskottet och ansvarar för alla Sektionens informationskanaler, däribland sociala medier, hemsidan, veckobrevet Orbitalen och sektionstidningen Druiden. Det är jag som ska se till att du som Sektionsmedlem, oavsett vad du har för koppling till Sektionen, nås av all relevant information som du behöver för att din studietid ska bli så bra som möjligt. Det är helt enkelt mitt jobb att ha stenkoll på allting som syns utåt från Sektionen. Har du frågor kring någon av Sektionens informationskanaler? Sitter du på information som Sektionens medlemmar kan ha nytta av? Vill du bidra till nästa Druiden? Har du panik över att din kalender inte innehåller några gula evenemang?! – Lugn, jag finns här för dig! Spamma mig med mail eller peta på mig när vi möts i korridorerna på KC, så hjälper jag dig.

IKG-Ordförande

HEAD OF CORPORATE RELATIONS
 

Namn: Emma Månsson
Årskurs:     B14
Telefon: 0735-101336
E-mail: k-ikgordf@tlth.se


Mitt namn är Emma Månsson och jag är ordförande för Näringslivsutskottet på K-sektionen, även kallat Industrikontaktgruppen eller IKG. IKG är det utskott som låter studenter och företag skapa kontakt med varandra inför framtiden. Som IKG-Ordförande sitter jag även med i Sektionens Styrelse.

Om Ni är intresserade av ett samarbete med K-sektionen, exempelvis genom en lunchföreläsning, case-kvällar eller vara med under nästa arbetsmarknadsmässa, är Ni varmt välkomna att höra av Er till mig!

AktivitetsOrdförande

HEAD OF RECREATION
 

Namn: Daniel Espinoza
Årskurs:     K14
Telefon: 0763-116593
E-mail: k-akto@tlth.se


Hejsan! Jag är AktivitetsOrdförande på Sektionen, men ni kan kalla mig Daniel. Mitt huvudansvar är att samordna tre av Sektionens utskott: Idrottsutskottet, Kulturutskottet och Kommando Gul. I praktiken innebär det att jag deltar i planeringen av utskottens evenemang och hantering av deras ekonomi, samt att vara del av deras verksamhet på plats. Utöver det är jag ledamot i Styrelsen samt ansvarig för Sektionens studiecirklar. Det förstnämnda innebär att jag deltar i diskussion och beslutsfattande tillsammans med resten av Styrelsen, och när det gäller det sistnämnda… Tja, kom och fråga mig så ska jag berätta allt för dig!

Du är välkommen att kontakta mig angående idéer till evenemang för mina utskott eller om du vill veta mer om arbetet jag gör i utskotten och som styrelseledamot. Du kan också hitta mig i och omkring Gallien större delen av tiden, så fatta bara tag i mig så pratar jag gärna med dig om vad som helst (såvida jag inte rusar mot ett lunchmöte, vilket brukar hända rätt ofta).

Kontakt

Har du en idé som du bara måste dela med dig av till oss? Skicka i så fall iväg ett meddelande till styrelsen via formuläret nedan!

  • K-sektionens Styrelse