UKG | UniversitetsKontaktGruppen

Universitetkontaktgruppen ansvarar för att skapa och upprätthålla kontakten och samarbetet med andra studenter och alumner.

Utskottsansvarig: Vice Ordförande

VICE PRESIDENT
Namn: Malin Nilsson
Årskurs:     K15
Telefon: 0707-813851
E-mail: k-viceordf@tlth.se 

Klockan slår 22 och ytterligare ett Protokollmöte är över, 10h kvar tills det är tid att vara i skolan igen, men vad gör väl det?
Alla har vi någon gång undrat vad det är som driver funktionärer att ha viljan att fortsätta hur trött man än må vara. För mig är det arbetet att föra Sektionen framåt, utvecklas och den gemenskap man möts av. Verksamhetsåret 2017 är det jag, Malin Nilsson, som har fått äran att inneha posten Vice Ordförande. Denna post är kanske något oklar för många medlemmar, men tanken är att det är jag som jobbar väldigt mycket med det interna i Styrelsen och hjälper till där jag kan.
Tillsammans med Ordförande leder Vice Ordförande utskottet Styrelsen och agerar som en högra hand i dess arbete, dvs. samarbetar och agerar som en stand-in.
Utöver att hålla koll på Ordförande är Vice Ordförande ansvarig för utskottet Universitetskontaktgruppen (UKG), där vi tillsammans arbetar för att främja alumniverksamheten och kontakten med andra lärosäten i Sverige såväl som utomlands. Vice Ordförande är även Valberedningens kontaktperson i Styrelsen.Har du några som helst frågor angående vårt arbete eller bara helt allmänt är du välkommen att höra av dig på telefon eller mail
Vi ses i korridorerna!

Bioteknikansvarig

Namn och Årskurs:     Ronja Wennerström    B15
Caroline Drabe           B14

 
E-mail: k-bts@tlth.se

Bioteknikansvariga ansvarar för att bibehålla god kontakt med andra bioteknikinstutitioner runt om i världen. Bioteknikansvariga representerar även Kemi- och Biotekniksektionen på Bioteknikstudenternas (BTS) styrelsemöten.

Kemiteknikansvarig

Namn och Årskurs:     Jacob Bjurenfalk
Emil Thorselius
K15
K12
E-mail: k-kemiteknik@tlth.se   

Som kemiteknikansvariga försöker vi upprätthålla en god kontakt med andra kemiteknikinstutitioner i Norden och Estland. Främst genom att delta i NKK (Nordisk kemikonferens) en gång om året

Alumniansvarig

Namn och Årskurs:   Bella Nielsen   B16   
E-mail: k-alumni@tlth.se   

Alumniansvarig har, precis som det låter, ansvaret för kontakten med Sektionens alumner (d.v.s f.d. studenter). Det innebär att Alumniansvariga skickar ut nyhetsbrev till dem ett par gånger om året och, tillsammans med övriga UKG, organiserar event där alumnerna kan träffa både varandra och nuvarande studenter. Ofta inkluderar detta att alumner kommer tillbaka hit till sitt gamla lärosäte för att dela med sig av sina erfarenheter och tips till oss framtida alumner, för förr eller senare blir vi alla alumner.

Flickor på Teknis-ansvariga

Namn och Årskurs:     Linnea Gustafsson
Anna Bergman    
B16
K16
E-mail: k-flickorpateknis@tlth.se

Dessa personer, som är två till antalet, ansvarar för kontakten med de centralt ansvariga på LTH och lokalt på sektionen för Flickor på Teknis. De ansvariga skall hitta phaddrar som kan ta emot de som kommer hit samt övriga medhjälpare som krävs för evenemanget.

Mentorskapsansvarig

Namn och Årskurs: Emma Samuelsson B15
E-mail:k-mentor@tlth.se

Kontakt

Har du en idé som du bara måste dela med dig av till oss? Skicka i så fall iväg ett meddelande till utskottsansvarige via formuläret nedan!

  • Formuläret går till utskottsansvarig