Orbitalen III

*|MC:SUBJECT|*

Email not displaying corectly?
View this email in your browser

Redacteuren har ordet

God kväll!

Man kan nästan säga att Skiphteshelgen är K-teknologens verkliga nyår, för nu har 2015 dragit igång på allvar! Det var ett gäng oerhört peppade funktionärer som klev på bussen som stod och väntade utanför KC på lördagsförmiddagen. 

Väl på plats på Hemlig Ort utspelade sig en prestigefylld tävling som bland annat bestod av svettigt pusslande, kladdiga armar och avancerad matematik. Till slut stod ungefär 40 exalterade teknologer i en ring och hejade när två personer turades om att lägga stenar i en flytande petriskål, och när den slutligen sjönk såg tävlingen sin vinnare i Studierådet. Grattis, SRBK!
 
Kvällen bjöd på ett högtidligt Styrelseskiphte under ledning av Inspektor Jan-Olle, varpå 2015 års Styrelse dansade natten lång i sina nya mantlar. Vi utan mantlar gjorde detsamma, och till min stora förvåning slutade inte kvällen med att någon ramlade ner från de livsfarliga våningssängarna i stugan. Det var en lyckad fest!

Tack, kära sektion, och hoppas att ni inte är alltför slitna efter Skiphtet; veckan som kommer blir nämligen nästan lika händelserik! Vi kanske ses på Bishop's Arms på onsdag för after work med trevliga K-alumner eller på Lophtet på fredag för att äntligen få reda på Sexets tema?

Erika Miegel, Redacteur

Orbitalen
Nummer III

1/2 2015
Veckoplanering
 
Vecka 6

Onsdag
-Alumni-After Work på Bishop's Arms, 16:00. Info här.
-Joggingonsdag med K och E, 18:30. Info här.

Fredag
-Sexmästeriets TEMAPHEST på Lophtet, 18:00. Info här.
-Jesperspexet presenterar Den Stora Schismen. Info här.
-Gratis funkiskaffe! 

Söndag
-Idrott med K och E på Victoriastadion, 15:00-16:00. Info här.

Mer information om kommande händelser finns på ksek.se!

 
Information från Jubileumskommittén
 
Äntligen har jubileumsåret börjat!
 
Jubileumskommittén arbetar för fullt och Jubileet börjar ta sin form. Vårt första evenemang kommer vara den 4/2 då det är After Work på Bishops. Massvis med alumner är inbjudna och du som student är såklart också inbjuden! Mer information finns här.
 
Vi är fortfarande intresserade av att så många som möjligt vill delta och engagera sig i Jubileet! Vi söker fortfarande folk som vill engagera sig inom företagskontakt, evenemang, spex och givetvis Jubileumsbalen den 16 maj. Det kan vara allt från att jobba på en fest till att ta ett stort ansvar för ett större arrangemang under Jubileet. Vi söker bland annat:
 
Marskalker - hjälper till under Jubileumsbalen den 16/5 med allt från att duka till att se till att alla gäster trivs. Som tack får man bland annat gå gratis på Jubileumsbalen!
 
Företagskontakt - just nu hjälper IKG Jubileet med företagskontakt men under våren kommer fler behöva hjälpa till. Är du intresserad av att hjälpa till finns det stora möjligheter att skräddarsy din roll.
 
Spex - allt från skådespelare och musiker till dekorfixare behövs under våren. Just nu behövs folk som är intresserade av att skriva manuset till spexet.
 
Evenemang - är du intresserad av att jobba på en fest eller vill du anordna ett roligt evenemang såsom en föreläsning eller alumnikväll är det bara att höra av sig. Evenemangsplaneringen pågår för fullt men hör av dig redan nu så hör vi av oss när evenemangen spikas.
 
Hör av dig till k-jubileum@tlth.se om du undrar något!
Information från InfU

I denna veckas Pulstagning på K-sek undrade vi vilken sorts papper en K-are vill skriva sina tentor på. 35 personer röstade och resultatet blev att 60% vill ha blankt papper, 23% rutigt, 8,5%  randigt och 8,5% tyckte att eleven får välja själv.
Klicka dig in på kesk.se och rösta i nästa veckas pulstagning, då vi röstar om vilket mobiloperativsystem som är det bästa.

Glöm inte att följa @ksektionenlth på Instagram och @k_sektionen_lth på Twitter för att hålla dig uppdaterad om allt spännande vi har för oss på K-sektionen!


This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*