Orbitalen XII

*|MC:SUBJECT|*

Email not displaying corectly?
View this email in your browser

Redacteuren har ordet


Civilingenjörer är inget program, det är en sjukdom. Den äter långsamt upp din livslust. Den kväver din livsgnista tills den slocknar och dör, då är det mörkt! Mörkare än Norrland i december! Vi borde säga till de nya nollorna i höst att de ska fly, fly medan de kan! Vi får dock bita ihop och ta oss igenom denna sjukdom, det är inte omöjligt.

Det var inte heller omöjligt för Bergman att klara kalibreringen tydligen. Först verkade det som om han inte klarade kalibreringen, vätskan blev mörk. Men Erik hade ett ess i rockärmen och vi kunde med sanning i våra ord säga att vätskan var gul. Så om livet känns tufft och det känns som du aldrig kommer ta dig genom och klara tentor, inlämningar eller andra uppgifter så tänk då på Bergman och kalibreringen, för klarade han kalibreringen och lyckades få vätskan gul, ja då kan du klara allt. Ingenting är omöjligt brukar Gunde Svan säga, men Bergmans kalibrering är definitionen på det.

 


Sara Persson
Redacteur

Veckans +laddning


Are you made of Nickel, Cerium, Arsenic, and Sulfur?
Because you've got a NiCe AsS

Orbitalen
Nummer X

29/3 2015
Veckans fråga: 
Vad ska sektionstidningen heta?
Rösta på ksek.se
Veckan som gått i bilder
Detta händer i vecka 13


Måndag 13/4
Inget planerat än. Pausunderhållning!

Tisdag 14/4
Styrelsens protokollmöte kl 17.15 i Marie Curie på KC.

Onsdag 15/4
OuvveOnsdag. Bär ditt finaste plagg på dess egen dag. 

 

Joggingonsdag, Kårhuset 18.30


Torsdag 16/4
Inget planerat än. Pausunderhållning!

Fredag 17/4

Funkiskaffe, frittfram för alla funktionärer att ta sig en en kopp kaffe, te eller chokolad.


Buffelhornet - slaget mellan sektionerna går av stapeln på/runt Kårhuet kl 15:00

Lördag 18/4
Ölmilen - samling på Kemicentrum kl 14.00

Söndag 19/4
Idrott med IdrU med K och E, Victoriastadion 15.00.Mer information om kommande händelser finns på ksek.se!
InfU informerar


Pulstagning på K-sektionen

Nu efter påskuppehållet kan InfU berätta att K-sektionen anser att det är lika viktigt med Påskmust som med Ägg till påskbordet. Under veckan har K-sektionen fått tycka till om hur lärare ska förmedla sina anteckningar. Vanlig tavelundervisning och med PowerPoint var de mest omtyckta sätten.

Nästa vecka får Du rösta om vilket namn Sektionstidningen Kempen ska byta till. Gå in på 
ksek.se och gör din röst hörd!

 
InfU

Vårterminsmöte
Hej Sektionen!

Som många av er säkert har hört ajournerades onsdagens vårterminsmöte till den 20 april klockan 17:15. Mötet kommer att äga rum i KC:A. Det som är kvar att diskutera, och fatta beslut om, är främst Allmänna utskottets framtid.

 

Hoppas vi ses den 20e!

Kram

 

PS. Stort tack till er som deltog på onsdagens möte, och ett extra tack till er som stannade kvar hela tiden. DS
 

 

Styrelsen & Talman


Veckans rättighet
 

Visste du att en funktionsnedsättning kan vara både fysisk och psykisk? En funktionsnedsättning är en begränsning av en persons funktionsförmåga oberoende av om denna är fysisk eller psykisk. Pedagogiskt stöd sitter i Genetikhuset på campus och vet precis vilka resurser du har tillgång till i dina kurser om du har en funktionsnedsättning. ”Att ha en funktionsnedsättning som till exempel en synskada, dyslexi eller adhd är inget hinder för roliga och spännande studier vid Lunds universitet!”Did you know that a disability can be both physical and psychological? A disability is a limitation of a person's ability to function independently of whether it is physical or psychological. Disability Support Service is located in the Genetics house on campus and knows exactly what resources you have available in your classes if you have a disability. "To have a disability, such as a visual impairment, dyslexia or ADHD is no barrier to fun and exciting studies at Lund University!"


This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*