Orbitalen XIII

*|MC:SUBJECT|*

Email not displaying corectly?
View this email in your browser

Redacteuren har ordet

Det är andra helgen i rad vi fått uppleva fint väder, helt underbart. Det gör ju att man gärna är ute mer men passa er, mina vänner! Det kan få förödande konsekvenser att vara ute! Detta fick jag själv uppleva när jag i fredags var ute. Det var ju varmt och fint väder så jag ledde cykeln och gick hem från stan. Jag gick där, minding my own business, när jag helt plötsligt blir attackerad av fågelbajs. Nu tänker ni kanske att en fågel bajsade på mig, men då tänker ni fel. Två fåglar valde att sikta sin avföring på mig... Jag fick bajs på armen och på mina påsar i cykelkorgen samt min sjal...

Just nu förespråkar jag att alla duvor borde dö, det räcker inte med att de inte kan hålla käften utan de måste bajsa på mig också. Det är tredje gången i mitt liv jag får duv-bajs på mig, jag hatar duvor. Duvor representerar hos många fred, man kunde inte valt något bättre? En varelse som bajsar på folk, är smittospridande och smutsig anser många vara en symbol för fred. Om det är fred så vill jag inte ha fred. Duvorna tigger ju för fan stryk, så ironiskt nog så är det nu krig mot duvor för min del. Jag har en oplockad gås med duvorna helt enkelt. Tips på hämnd mottages!

 

Sara Persson
Redacteur

Veckans +laddning

I blew up my chemistry experiment

Oxidants happen

Orbitalen
Nummer XIII

19/4 2015
Veckans fråga: 
Vem förtjänar att sitta på Järntronen?
Rösta på ksek.se
Veckan som gått i bilder
Detta händer i vecka 13

*Onyttighetsvecka. Spring förbi Gallien för att fylla på sockernivån i kroppen under lunchen.

Måndag 20/4
Vårterminsmöte PT.2 kl 17:15 i Marie Curie. 

Puben Puben presenterar Gourmet-måndag. Kl 17:00 i Cornelis.


Tisdag 21/4
I-Pub med tema Japan. Kl. 15:00 i Cornelis.

Onsdag 22/4
OvveOnsdag.

Spelkväll med KU Gallien kl 15.


Torsdag 23/4
Etikpub med LSE (Lund Sustainable Engineers). Tema Automatisering. Öppet mellan 17-23 I Cornelis.


Fredag 24/4

Funkiskaffe, frittfram för alla funktionärer att ta sig en en kopp kaffe, te eller chokolad.


Lördag 25/4
Phadderutbildning kl 10:00 på KC.

K-Phøs temasläpp. KC:C kl 18:00.


Söndag 26/4
Idrott med IdrU med K och E, Victoriastadion 15.00.Mer information om kommande händelser finns på ksek.se!
InfU informerar


Pulstagning på K-sektionen
 

Förra veckan röstades det om vad sektionstidningens nya namn skulle bli. Rösterna är räknade och ett resultat har kommit in. Ni får dock hålla ut tills nästa utskick för att få veta vilket namn som vann. Spänningen är olidlig!

Efter lång väntan för många av oss har äntligen säsong 5 av Game of Thrones börjat. Därför frågar vi sektionen vem ni tycker förtjänar att sitta på Järntronen. Då det finns många karaktärer att rösta på har vi denna veckan öppnat upp för att rösta på fem alternativ. Må bästa man/kvinna vinna! Valar Morghulis.


 
InfU

Vårterminsmöte
Hej Sektionen!

Som många av er säkert har hört ajournerades onsdagens vårterminsmöte till den 20 april klockan 17:15. Mötet kommer att äga rum i KC:A. Det som är kvar att diskutera, och fatta beslut om, är främst Allmänna utskottets framtid.

 

Hoppas vi ses den 20e!

Kram

 

PS. Stort tack till er som deltog på onsdagens möte, och ett extra tack till er som stannade kvar hela tiden. DS
 

 

Styrelsen & Talman


Spelkväll

 

Nu på onsdag 22/4 ordnar KU en rafflande spelkväll i Gallien! Kl 15 öppnar vi portarna för uppvärmning och kl 17 börjar tävlingen för de som vill. Anmälan sker via länken eller på plats och ett lag består av 2-4 personer. Självklart kan du komma även utan lag, sånt löser sig alltid! Vilka spel just ni kommer tävla i avgörs för spänningens skull i strax innan tävlingen startar, och det kommer att tävlas i allt från Just Dance och Mario Kart, via Twister och Med andra ord, till Wikipedia-race och kortspel. Har du ett grymt spel du vill dela med dig av får du gärna ta med det också.

 

Kort sagt: det kommer finnas spel för alla smaker och skills! Som om detta inte vore nog, bjussar KU på grillad korv och sockervadd. Tjohooooooooooo! Ses på onsdag!

 

KU


Onyttighetsvecka

 

Brände du för många kalorier förra veckan? Fortfarande värk i benen efter joggingonsdagen? Känner du av den där distinkt tråkiga känslan som följer en period av alldeles för nyttigt leverne? Tyckte du att ölmilen var höjdpunkten på den annars rigoröst hälsovänliga veckan?

 

Frukta inte! Källarmästeriet har lösningen! Välkommen onyttighetsveckan!

Om du tyckte att det bästa med hälsoveckan var att den tog slut, ta en sväng förbi KM på lunchen! Förskjut jämvikten åt den lite trevligare onyttiga sidan!

 

KM


Tjenixen kära sektionsmedlemmar!

Ni har väl inte glömt vad ni lärde er om labbsäkerhet i 1:an? Här kommer ett meddelande som Husstyrelsen bett oss framföra. Labbrockar och labbglasögon ska endast bäras i labbet och är totalförbjudna i lokaler där det äts mat, dvs övriga lokaler på KC såsom övningsalar, datorsalar, korridorer, m.m. Särskilt förbjudna är de i lunchrum såsom Gallien och NatFak, samt i Café Ester. Så om ni tvunget ska transportera er labbrock förbi Café Ester, tänk på att förvara den i t.ex. en plastpåse!


 
Styrelsen


This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*