Orbitalen XIX

*|MC:SUBJECT|*

Email not displaying corectly?
View this email in your browser

Redacteuren har ordet
 

Så himla fint väder. Verkligen superhärligt väder har det varit denna helgen. Bästa vädret i mannaminne. För er som har svårt att förstå ironi så är jag just nu megaironisk. Hösten verkar onekligen har anlänt med besked. Det är regn, det är blåst och det är kallt. Minns ni förra helgen? Då var det sol. Det var tider det…
Tack vare det snabba väderomslaget så blev mitt extralås till cykeln väldigt segt. Jag har märkt att så fort det regnar och blir kallare så blir det låset trögare. Igår på kvällen när jag skulle cykla hem från en kompis så skiter sig allt. Jag kommer ut, det regnar inte just då, "Gött!" tänker jag. Jag låser upp det vanliga låset på cykeln och ska sedan ta bort extralåset från framhjulet. Jag märker att nyckeln, som vanligt vid dåligt väder, inte riktigt vill gå i. Jag tänker att jag får dra ut nyckeln och försöka sätta i den igen. När jag drar ut nyckeln så knäcks den och halva nyckeln hamnar i låset och andra halvan håller jag i handen. Sen är det som en film, för jag suckar och tänker "Jaha, då får jag ju gå hem, aja det regnar ju i alla fall inte". Då helt plötsligt så öppnar himlen sig. Där stod jag, i regnet med en halv nyckel och med insikten att jag får gå hem i regnet. Jag gick och hämtade cykeln i morse, bar den hem med hjälp av en kompis. Så nu sitter jag här med fördragna gardiner och väntar på att polisen ska komma, för det enda som saknas nu är ju att någon trodde att jag stal cykeln när jag bar den hem.
Ibland blir jag trött på mitt liv.

 

Sara Persson
Redacteur

Veckans +laddning

What is a physicist's favourite food?
Fission chips.
Orbitalen
Nummer XIX

6/9 2015
Veckans fråga: 
Vilket stadie av Nollesjukan befinner du dig i?
Rösta på ksek.se
Veckan som gått i bilder
Detta händer i vecka 13


Måndag 7/9
Inget planerat än. Pausunderhållning!

Tisdag 8/9
SMIL bjuder på fika och mackor när du pluggar. Startar 17.15 i Gallien.

Onsdag 9/9
OvveOnsdag.


Utskottssafari i KC:A. Kom och se vad sektionens olika utskott håller på med. Vad skulle du vilja vara en del av nästa år?


Torsdag 10/9

Game Night i Gallien kl 19.00.

 
Fredag 11/9

Funkiskaffe. Fritt fram för alla glada funktionärer att ta sig en kopp kaffe, te eller choklad under lunchen i Gallien. 


Lördag 12/9
Inget planerat än. Pausunderhållning!

Söndag 13/9
Inget planerat än. Pausunderhållning!


Mer information om kommande händelser finns på ksek.se!
InfU informerarPulstagning på K

 
Förra veckan undrade vi vilket event under första nollningsveckan ni tyckte var roligast. Hälften av de svarande tyckte att phaddersittningen var bäst medan StadsKringWandringen hamnade på en stark andraplats.

Denna veckan undrar vi i vilket stadie av Nollesjukan ni befinner er. Gå in och r
östa på ksek.se

 
 
InfU


Val av ny Inspector

 
Vår kära Inspector Jan-Olle Malm har nu tjänat sektionen troget i 4 år, och det är nu dags för oss att välja en ny Inspector. Därför vill valberedningen veta vad du som medlem i K-sektionen vill att Inspectorn ska göra för sektionen. Om du har några tankar kring Inspector-valet, fyll i formuläret nedan.

-------

Our dear Inspector Jan-Olle Malm has served the guild faithfully for 4 years, and the time has now arrived to elect a new Inspector. Because of this the Elections Advisory Board wants to know what you, as a member of the guild, want the Inspector to do. If you have any thoughts that you would like to share, please fill in the survey below


https://docs.google.com/forms/d/1-I-pVlAEtcHJc7zjqtMfBebDHm7GNJqg_vWHrfmJ-aI/viewform?usp=send_form
 

Valberedningen


This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*