Orbitalen XXI

*|MC:SUBJECT|*

Email not displaying corectly?
View this email in your browser

Redacteuren har ordet

För ganska exakt ett år sedan (plus, minus en dag) satt jag i mitt rum på 19 kvadratmeter i mitt kollektivboende, och reflekterade över de föregående fyra veckorna. På en tid kortare än en bråkdel av mitt liv hade jag förändrat allt! Jag hade flyttat en ny stad, påbörjat en ny utbildning och träffat hundratals nya människor. Det var egentligen inte förrän efter Nollegasquen jag hade tid att sätta mig ner och verkligen reflektera över detta. Hade jag hamnat rätt? Saknade jag mina gamla vanor? Vad gjorde jag egentligen med mitt liv?

Nu efter ett år sitter jag här. I mitt nya rum på cirka tio kvadratmeter i en lägenhet som jag delar med en av mina bästa vänner, och reflekterar över det föregående året. På en kort tid, endast fem procent av mitt liv, har jag blivit självständig, lärt mig allt ifrån Taylorutveckling till att lista ut reaktionsmekanismer i ofantligt många steg och träffat några av de mest fantastiska människor som någonsin satt sina fötter på denna planet. Under ett år på K-sektionen har jag haft mycket tid att sitta och reflektera över detta. Jag har hamnat rätt. Jag saknar inte mina gamla vanor. Vad har jag gjort med mitt liv? Svaret på den frågan är enkel: Jag har gjort helt rätt.

Med dessa ord vill jag välkomna alla nya ettor till sektionen. Nu när nollningen är över börjar allt på riktigt. Tro inte att allt det roliga är över nu för att nollningen är slut. Framför er har ni fem år fyllda med lycka och glädje. Det roliga har bara börjat!

Manfred Klug
Redacteur

Veckans +laddning

Jag gick in i en butik och frågade:
"Säljer ni ädelgaser här?"
Expiditen svarade:
"Jag är osäker. Ska gå till lagret och kolla."
Efter några minuter kom expediten tillbaks och sa:
"Jag letade febrilt men tyvärr kunde jag inte Xenon."

Orbitalen
Nummer XXI

20/9 2015
Veckans fråga:
Vilket event under nollningen var roligast?
Veckan som gått i bilder
Detta händer i vecka 14


Måndag 21/9
Styrelsen har sitt 9:onde protokollmöte där alla är välkomna att delta. Detta börjar kl 17.15 i Marie Curie på KC.

Tisdag 22/9
Inget planerat än. Pausunderhållning!

Onsdag 23/9
Ovveonsdag. Bär din ovve med stolthet på dess egna veckodag.

Informationsmöte om Utlandsstudier. Kl 15.15-17 i Kårhusets aula.


Torsdag 17/9

Inget planerat än. Pausunderhållning!

Fredag 18/9

Funkiskaffe. Fritt fram för alla glada funktionärer att ta sig en kopp kaffe, te eller choklad under lunchen i Gallien.


Lördag 19/9
Inget planerat än. Pausunderhållning!

Söndag 20/9
Inget planerat än. Pausunderhållning!


Mer information om kommande händelser finns på ksek.se!
InfU informerarPulstagning på K

Förra veckan ville vi se hur sektionens medlemmar låg till i sina studier nu efter skolstarten. Det visar sig att ungefär hälften ligger lite efter men snabbt kommer ta ikapp igen. Resten ligger i fas och några är till och med lite före. Bra jobbat!
För nästa vecka undrar vi vi vad ni tyckte var det roligaste av de stora eventen under de tre senaste veckorna av nollningen.
Gå in och rösta på ksek.se

InfU

Recept till Druiden
Hej Sektionen!


Snart släpps läsårets första Druiden och i numret tänkte InfU dela med sig av de bästa matlåderecepten. Sitter du inne på ett bra recept? Skicka in till k-druiden@tlth.se senast den 30 september!

---

Hi!

The next number of the Guild's magazine Druiden will be released in October and this time, InfU would like to share some of the best lunch box recipes in the world. Do you have a recipe that is extra special? Send it to k-druiden@tlth.se. The deadline is September 30th!InfUÅsiktsenkät om "Representation" / Opinion form regarding "Represeentation"

Du har väl inte glömt att fylla i enkäten om Representation?
Under 2015 har Styrelsen diskuterat hur K-sektionen ska förhålla sig till representation (att sektionen subventionerar biljettpriset på olika event för personer som förväntas närvara). För nuvarande jobbar en grupp på tre styrelseledamöter med att ta fram en policy som kommer att presenteras på Höstterminsmötet. För att få så bra underlag som möjligt behöver vi din hjälp genom att du fyller i detta formulär senast på tisdag (den 22 september): http://goo.gl/forms/vF9jTeguBO
Vid frågor, skicka ett mail till k-sekr@tlth.se
Tack på förhand!
Kram
---
Hope you have not forgotten to fill out the opinion form about "Representation"?
During 2015 the Board have discussed how and if the K-guild should use "representation" (meaning that the guild subsidises the ticket-prize for certain events for people how are expected to attend them). A group of three board members are currently in the process of creating a policy for this that will be presented during the Guild Meeting in November. In order to get a clear view of how our members feel about this we would greatly appreciate your help. Please fill out this form before Tuesday (September 22nd): http://goo.gl/forms/vF9jTeguBO
If you have questions, feel free to send an email to k-sekr@tlth.se
Thank you in advance!
Hugs

Arbetsgruppen


This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this? unsubscribe from this list update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*