Förslag på förändring av studentlokaler

Just nu arbetas det på att ta fram ett förslag på nya studentlokaler, efter förslag från Husstyrelsen på KC. Ingenting är bestämt ännu, men det kan som medlem av K-sektionen vara bra att känna till att det här förslaget ligger. Varför? Jo, framförallt för att det just nu finns en chans för er att påverka utformningen av våra eventuella nya lokaler. Påverka kan du göra genom att mejla Styrelsen (k-styrelse@tlth.se) eller svara på Studerandeskyddsombudets enkät om uppehållsrummet Gallien (se lapparna på våra mikros eller gå in på tinyurl.com/GallienMikro). Vi blir glada av att veta vad just du tycker fungerar bra och mindre bra i vårt uppehållsrum! Era åsikter tas sedan vidare till högre instanser.

Som förslaget ligger nu så kommer alla studentlokaler (uppehållsrum, förråd, styrelserum) att flyttas bort till där övningssal S och T, labbsalarna för termodynamik samt de små grupprummen ligger idag. Här, bortanför C-ingången, kommer både K-sektionen, W-sektionen och KERUB (kemistudenterna på NatFak) att få nya lokaler om förslaget går igenom. Dessutom är planen att bygga en tyst lässal i anslutning till studentlokalerna. Anledningen till flytten är ett arbetsmiljöproblem för anställda i biblioteket och detta har i sin tur lett till förslaget om nya placeringar för olika lokaler på KC.

Det är viktigt att komma ihåg att det här bara är ett förslag och att ingenting är bestämt än. Projektet ligger just nu på planeringsstadiet och inga definitiva beslut kommer tas förrän en kostnad för projektet räknats fram. Hur länge detta dröjer är i dagsläget oklart. Styrelsen kommer självklart att hålla er uppdaterade kring hur arbetet går så håll utkik för mer info!

Har du några frågor, funderingar eller åsikter får du jättegärna höra av dig till k-ordf@tlth.se eller leta upp mig i skolan! Jag har även ritningar som du kan få kika på för att skapa dig en uppfattning av förslaget!

//Styrelsen via Marika Arvidsson, Ordförande

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter