Orbitalen XXI

*|MC:SUBJECT|*

Email not displaying correctly?
View this email in your browser

Redacteuren har ordet

Hjärnan kan göra så många fantastiska saker, bygga fantastiska byggnader, skapa konstverk bortom fantasin och utveckla redskap för att utforska allt från atomer till rymdens enorma kroppar. Vi kan kommunicera, observera, revolutionera… men ibland så misslyckas hjärnan riktigt ordentligt.

Jag går till Ica med ett inköp i åtanke, minutris till gröt. Jag går från Ica med potatis, sylt, kanel, kött.. men riset det kom inte med. Man går målmedvetet mot sitt skåp, man ska hämta sin jacka. Man sätter i nyckeln i skåpet, öppnar….och vad var det nu jag skulle göra? Jag ska packa och sticka iväg. Sist ned är mobilen och hemmanyckeln. Mobilen hittar man efter om och men inne på toan högst upp på hyllan. Nyckeln den ligger givetvis på bordet där jag alltid lägger den.. nej den ligger i glasskåpet. För att det var ju ett bra ställe att lägga den på? Jag ska prata med någon, ut ur munnen kommer ett ord som du knappt vet viket språk det är på. Man hade en mening i åtanke men hjärnan bestämde sig för att korta ned och smälla ihop alla delar i meningen till ett ord. Jag ska ropa på en kompis som heter Karin och men skriker Jennifer, jag känner inte ens någon Jennifer?

Ja du min lilla hjärna, du tillåter mig att göra väldigt många bra och otroliga saker… men ibland gör du mig besviken.

Linnéa Tengvall
Redacteur

Orbitalen
Nummer XXI

11/9-2016
Veckans fråga!

Var på KC är du mest?

Rösta på ksek.se

Veckoplanering v 37

Måndag
Inget planerat än.

Tisdag
Inget planerat än.

Onsdag
Inget planerat än.

Torsdag
Inget planerat än.

Fredag
Funkiskaffe. Fritt fram för alla glada funktionärer att ta sig en kopp kaffe, te eller varm choklad i Gallien under lunchen.

Lördag
Inget planerat än.

Söndag
Inget planerat än.

InfU informerar


Höstterminsmöte 1 2016

Den 4 och 5 oktober kl 17:15 är det höstens första Sektionsmöte där motioner och propositioner kommer tas upp och var alla medlemmar i K-sektionen kan rösta för vad de tycker ska hända på Sektionen. Har du något förslag på saker som du vill ändra eller göra på Sektionen, tex ändra sektionsfärg, skicka in en motion till k-ordf@tlth.se OCH k-styrelse@tlth.se OCH k-talman@tlth.se senast söndagen den 18 september kl 17:00. Mall för motioner finns på www.ksek.se (under student/studerande/dokument) och vill du ha hjälp att skriva eller diskutera ditt förslag är det bara att fråga någon i Styrelsen så hjälper vi gärna till! Glöm inte att anmäla er till gratis mat till mötet på länken www.tinyurl.com/matHT1.

Styrelsen


Ett tack från Phøset-16
Vi vill tacka alla Nollor, Phaddrar, Knøs och övriga sektionsmedlemmar som har hjälpt till att göra de senaste veckorna till de bästa nollningsveckorna någonsin!
Phøset-16

Händerna på Styret

Styrelsen har haft protokollmöte och sen har alla har pysslat med sina respektive uppgifter.

Tack och hej, leverpastej, timotej och någon som heter frej


This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this? unsubscribe from this list update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*