Vill Studera

Du är just nu inne på Kemi- och Biotekniksektionens hemsida, här hittar du massa information om vad som händer på sektionen. Under denna flik finns lite bra information för dig som vill börja studera här på Kemi- och Biotekniksektionen vid LTH. Nedan ser du en kort sammanfattning av varje undersida, rubrikerna är klickbara men du kommer även till undersiderna via rullistan som dyker upp när du håller muspekaren över menyerna.

LTH-Andan

Nyfiken på hur stämningen är på LTH? Då är det denna flik du ska klicka dig in på.

Om K-sektionen

Här hittar du information om K-sektionen och vad det innebär att börja plugga Kemi- eller Bioteknik på LTH.

Om Lund

Nyfiken på hur det är att bo i Lund? Kika då in här så får du en liten fingervisning.

Nollning

Du har säkert hört talas om LTH's Nollning. Kanske längtar du, kanske är du orolig, men du kan vara lugn. Under den här fliken finns allt du någonsin behöver veta om nollningen på K-sektionen.
 

Det här är Miraculix, han är K-sektionens skyddshelgon. Om du klickar på honom kommer han ta dig runt på en liten rundvandring här på hemsidan och visa vart du kan hitta viktig information. När du klickar på honom länkas du till en ny sida, på denna nya sida kommer det finnas en ny Miraculix att klicka på som tar dig vidare. Totalt finns det åtta sidor som Mitraculix tar dig till.