vad vi erbjuder

Kemi- och Biotekniksektionen strävar alltid efter att skapa god kontakt mellan våra studenter och näringslivet. Vi erbjuder därför en hel del alternativ för Er som företag, att inspirera våra studenter till en framtid hos Er.
 

casekväll

En case kväll syftar till att väcka studenternas kreativitet och Ni som företag har stor möjlighet att påverka upplägget av denna kväll. Har Ni en bra idé till ett case som är utvecklande för studenternas problemlösningsförmåga? Vi är öppna för olika idéer och typer av arrangemang. Casekvällen kan även kombineras med exempelvis en presentation av Ert företag samt mingel efteråt om så önskas.

För mer information maila: naringslivsutskottet@ksek.se.

lunchföredrag

Här får Ni möjlighet att prata om Er verksamhet samtidigt som studenterna avnjuter en lättare lunch, ordnad av IKG-gruppen. Lunchföredraget kan givetvis anpassas efter den målgrupp Ni finner relevant.

För prisförslag, maila: naringslivsutskottet@ksek.se.

Marknadsföring

Det finns alltid nya möjligheter för Ert varumärke att nå ut till fler av våra studenter. Därför erbjuder vi Er lösningar så som annonsering och affischering av olika slag. Det kan vara alltifrån att Er företagslogga syns på vår hemsida(www.ksek.se), i vår tidning "Kempen" eller i samband med olika event som vi anordnar, till att trycka upp Er logga tillsammans med vår logga på exempelvis pennor, linjaler, vattenflaskor med mera.

För mer information, maila: naringslivsutskottet@ksek.se.

mingelkväll

En mingelkväll innebär att Ni, under mer lättsamma förhållanden, får träffa studenter och en möjlighet att skapa god kontakt med eventuella framtida kollegor. Detta evenemang, kan inledas med caseövningar eller andra sorters workshops och följas av en sittning eller pub.

För mer information maila: naringslivsutskottet@ksek.se.