InfU | Informationsutskottet

Informationsutskottets uppgift är att sprida mer eller mindre viktig information till de andra sektionsmedlemmar via nyhetsbrevet Orbitalen som utkommer en gång i veckan. Vi ansvarar även för Sektionens hemsida och sociala medier som Facebook, Instagram och Youtube. En gång per läsperiod kommer tidningen Druiden ut med text och prosa av olika slag och absolut inga säkra källor. I detta utskott finns även Sektionens eminenta Photographer, Da Vinci, Regisseur och en Arkivarie som ser till att sektionens priser och klenoder bevaras!

Utskottsansvarig: Informationsmästare

Namn:  Hannah Viklund  
Årskurs:    B17
Telefon:  0722160044
E-mail:  infom@ksek.se 


Hej, det är jag som är Informationsmästare 2019!

Som ansvarig för utskottet försöker jag vara med och stötta och hjälpa alla medlemmar i utskottet så gott jag kan (även om de klarar det mesta galant på egen hand!), och det är mig du ska hugga tag i om du:

- vill skicka in ett bidrag till Druiden
- vill sprida information om något event eller liknande till de andra sektionsmedlemmarna
- behöver hjälp att skapa en affisch
- vill ha någon som fotar eller filmar
- har någon bra idé om hur sektionens informationsspridning kan bli ännu bättre!

Jag hänger oftast i Gallien och även om jag ser oerhört skräckinjagande ut så är det bara att komma fram och prata om du vill något. Annars går det lika bra att mejla på mejladressen ovan!

Redacteurer

Namn och Årskurs:  
 
Andrea Öhlander
Simon Enbom
 B17
 B17
E-mail:

 
druiden@ksek.se  
eller
notiser@ksek.se


Vi ansvarar för nyhetsbrevet Orbitalen som utkommer en gång i veckan till alla Sektionsmedlemmar där diverse aktuell information (och ett och annat rolig skämt) kan läsas. Tillsammans med Journalisterna och Da Vinci sätter vi även ihop den eminenta Sektionstidningen Druiden som utkommer en gång per läsperiod.

Journalister

Vår uppgift är att skriva grävande artiklar, rafflande intervjuer och annat skoj till Sektionstidningen Druiden. Skriv till oss och tipsa om det är något särskilt ni vill ha med i den!

Namn och Årskurs:

 


 
    Anton Kvarnbäck
    Erik Robertsson
    Lovisa Persson
    Melker Axelsson
    Vilma Medin
  B18
  K17
  B17
  K17
  B17 

Da Vinci

Namn:       Robert Hansen Jagrelius 
Årskurs:    B16
E-mail:      davinci@ksek.se

Da Vinci, sektionens konstnär. Denne ansvarar för grafisk design och kan hjälpa dig med att göra affischer och loggor. Da Vinci ansvarar även tillsammans med Redacteurerna för den grafiska delen av Sektionstidningen Druiden.

Krabbofixer

Namn och år: 
 
 E-mail:
 Lovisa Wallman
 Simon Svanholm
 web@ksek.se
  B17  
  K16
      

Krabbofixerna är sektionens hemsidesansvarig (läs hacker). Har du tips på hur hemsidan kan bli bättre? Saknar du bilder från något event? Då är det till Krabbofixerna du ska höra av dig!
... och kom ihåg att skicka med en Engelsk översättning till den internationella versionen av hemsidan!

Photographer

Namn och Årskurs:
   
  Andrej Zemtsovski
  Malin Strandmark
  K18 
  K18
E-mail:   photograph@ksek.se

Det är vi som fotograferar och dokumenterar allt roligt som händer på Sektionen såsom fester, nollning och pubar. Har du ett event du vill ha fotograferat? Hör av dig till oss på mejlen ovan!

Det är även vi som har tagit alla fina funktionärsbilder här på hemsidan!

Arkivarie

Namn och Årskurs:    Alma Fahlén Hammar  B17  
            
Arkivarien ansvarar för ordningen i sektionens arkiv- och prisskåp samt arkiveringen av klenoder, inaktuella bilder, tidsskrifter, protokoll och annat som dokumenterar sektionens verksamhet. 

Regisseur

Namn och Årskurs:      Henrik Östberg  B18
E-mail:   regisseur@ksek.se 

Regisseuren är sektionens egna Steven Spielberg och hjälper de andra utskotten att skapa riktig blockbusters. Vill ditt utskott skapa en fet temasläpps-film eller en film för ett event? Hör av dig till mejlen ovan!

Regisseuren ansvarar även för att ladda upp alla Sektionens filmer på vår egna Youtube-kanal.  

Kontakt

Har du en idé som du bara måste dela med dig av till oss? Skicka i så fall iväg ett meddelande till utskottsansvarige via formuläret nedan!

  • Informationsutskottet