MU | Mässutskottet

Mässutskottet (MU) är ett härligt muuu-gäng som anordnar K-sektionens alldeles egna arbetsmarknadsdag, KULA!

I våra professionella ko-outfits kontaktar vi företag som vill vara med och synas på mässan samt ser till att dagen blir lyckad, för student liksom företag. Vi mejlar alltså företag (obs inte så läskigt som det låter) som är relevanta för oss biotekniker och kemitekniker, så att alla studenter får se vilka relevanta företag som finns och var man kan söka sommarjobb, exjobb och “riktigt” jobb efter examen. Detta kan hjälpa en i jakten efter svar på den svåra frågan “Vad kan jag jobba med efter examen?”.

Förutom att mejla företag och käka kakor så sysslar vi med lite annat också inom utskottet. Det finns; en designgrupp som får utlopp för sin kreativitet med att göra märken och designa en katalog; en roadtrip-grupp som hittar en annan mässa som utskottet kan åka till; en nollningsevent-grupp som fixar ett event under nollningen; en hitta-nya-roliga-företag grupp; en PR grupp som ser till att utskottet syns på sektionen; en MUs grupp som ser till att utskottet träffas och bara myser ibland. Finns även ännu fler grupper. Det finns alltså något för alla! Mässutskottet är ett utskott som är mycket bra för CV:et men också där man kan göra massa roligt.
 

Har du några frågor eller idéer om KULA eller Mässutskottet så är det bara att slänga iväg ett mejl till massutskottet@ksek.se!

Utskottsansvarig: Mässansvarig

Namn och årskurs:  Alicia Lundh
Email:                       mu@ksek.se

Halloj!
Jag har äran att få vara mästare till detta fantastiska utskott. Jag ser till att mässutskottet fungerar som grupp och har som ambition att förverkliga utskottsmedlemmarnas visioner, tillsammans med dem! Har du några frågor eller bara vill snacka lite så är det bara att hugga tag i mig eller skriva till mu@ksek.se ! 

Mässkontakt

Namn och Årskurs:
 

  
Amalia Emmoth
Filippa Wentz
Jerry Guan
Karl Möllerberg
Lucas Werner
Helena Bjereus
Sandra Olofsson
Agnes Boberg
K17
K17
K16
K17
B17
B16
K17
B18  
Det är vi som är alla mässkontakter i MU! Att vara med i Mässutskottet är ett perfekt tillfälle att fila på sitt kontaktnät, sina korelaterade ordvitsar och få hänga i ett jätteKOolt gäng!

Kontakt

Har du en idé som du bara måste dela med dig av till oss? Skicka i så fall iväg ett meddelande till utskottsansvarige via formuläret nedan!

  • Mässutskottet