NU | Näringslivsutskottet

K-sektionens näringslivskontaktgrupp, Näringslivsutskottet, är sektionens ansikte utåt mot företag och andra organisationer. Vi skapar nya kontakter med spännande och relevanta företag för studenterna på K-sektionen. Vi värnar om relationer som går långt tillbaka och bygger vidare på dem. Med lunchföredrag, case-kvällar och annat roligt ger vi i Näringslivsutskottet studenter och företag chanser att inleda ett samarbete redan under studietiden. Som medlem i utskottet utvecklas du som person, har mycket skoj och tar dig an utmaningar du inte stött på innan.
Ett engagemang i Näringslivsutskottet ger dig ännu större chans att knyta en kontakt med ditt favoritföretag och att få drömjobbet i framtiden.
 
Kontakta oss på: naringslivsutskottet@ksek.se

Utskottsansvarig: Näringslivsansvarig

Namn: Sarah Nachemson Ekwall
Årskurs:     B17
Telefon: 0707665810
E-mail: nu@ksek.se


Hej!

Mitt namn är Sarah och det är jag som är Näringslivsansvarig för Kemi- och Biotekniksektionen 2019. Det innebär att jag är utskottsledare för NU och har ansvar för all företagskontakt som sker på sektionen. Med hjälp från dom fantastiska näringslivskontakterna anordnas lunchföreläsningar, studiebesök och andra företagsrelaterade event. Vill du veta mer, har en idé på ett framtida event eller önskar att just ditt favoritföretag ska kontaktas är det bara att höra av sig! Skulle du råka tillhöra ett företag rekommenderar jag dig att leta upp sidan Företag, där info för just dig finns.

Näringslivskontakter

Namn och Årskurs:  

 

Frank Rummukainen
Gabriella Petersson
Isabella Bergström
Sofia Mile
Sofie Liljewall
V.A.Kant
 B17  
 B18
 B17
 K18
 B17
Det är vi som är Näringslivskontakter och därmed för den främsta kommunikationen mellan Sektionen och företag. Förutom att mejla företag och planera event fikar vi även en hel del och ibland åker några av oss till Malmö för att hämta den gula färgen som används till monumentmålning.

Kontakt

Har du frågor eller en idé som du vill dela med dig av till NU är det bara att fylla i formuläret nedan.

  • Näringslivsutskottet