PM | Prylmästeriet

Prylmästeriet tar hand om sektionens materiella egendomar så som elektronisk utrustning, hoppborgen och lokalbokningar av Gallien. Vi är ett litet men viktigt och roligt utskott. Gillar man prylar och rigga upp saker är detta ett fantastiskt utskott. Vårt viktigaste uppdrag är att se till att dem andra utskotten kan komma åt och använda de grejer som sektionen har.  Man ska vända sig till PM om man vill hyra någon av sektion prylar eller Gallien eller om man tycker att sektionen saknar något kan man ta upp det med oss.

Utskottsansvarig: Prylmästare

Namn:        Anna Grimlund
Årskurs: B18
Telefon:
Email:
0705333954
pm@ksek.se 

Hej 
Det är jag som är Prylmästare och jag leder detta utskott. Som prylmästare så är det jag som har hand om uthyrning av sektionens prylar och vårt uppehållsrum Gallien. Så om du vill ha fest men saknar lokal eller riktigt fett ljud och ljus så är det mig du ska snacka med. Ser du mig i korridoren och är sugen på att snacka om kabelrullningsteknik eller om hoppborgen så är det bara att hugga tag i mig men framförallt om du vill att sektionen ska skaffa något som vi kan ha glädje av så lyssnar och hjälper jag dig gärna!

Pryljoner

Namn och Årskurs:

 
  Emma Tallgren
  Lucas Werner
  Maja Sondell
 B17 
 B17
 K18

Pryljonerna är sektionens egna små tomtar dem hjälper till med allt möjligt som kan tänkas ställa till problem. De lagar saker och fixar med det där som den vanlige Sektions-medlemmen bara antar ska fungera. Utan dem inget prylmästeri!

Kontakt

Har du en idé som du bara måste dela med dig av till oss? Skicka i så fall iväg ett meddelande till utskottsansvarige via formuläret nedan!

  • Prylmästeriet