6M | Sexmästeriet

Sexet består av 22 (fest)glada personer! 12 mästare, varav 2 troubadixer, samt 10 guldvärda joner. Vi fixar festerna, sittningarna, släppen, pubarna och många andra härliga grejer! Har du idéer på bra teman, tycker att senaste puben var grym, men att det var lite länge sedan nu, är du nyfiken på våra planer eller väldigt gärna vill ha en sittning med en annan sektion är det bara att höra av sig! Det går bra att hitta någon av oss i skolan, använda formuläret på hemsidan eller maila (sexmasteriet@ksek.se). Vi ser fram emot många bra fester och ännu bättre gäster! 

Utskottsansvarig: Sexmästare

Namn: Johan Thorsson
Årskurs:    B17
Telefon: 0767-634008
E-mail: sexm@ksek.se

Hejhej!
Det är jag med en övervakande blick och ögon i nacken som är sexmästare. Ni hittar mig lite överallt och inte allt för sällan i disken. Tillsammans med Frank är jag ansvarig för Sexmästeriet och allt som där hör till. Jag har alltid en minut över, så är det något tveka inte på att hugga tag i mig! Jag håller ett vakande öga på resten av Sexet och ser till att budgeten följs, men det mesta fixar mästarna galant utan min hjälp!

Vice sexmästare

Namn: Frank Rummukainen
Årskurs:    B17

Tillsammans med Johan är jag ansvarig för sexmästeriet och allt som hör till. Det (lilla) Johan inte löser, fixar jag. Som Vice sexmästare är min huvudsakliga uppgift att dirigera de enormt duktiga Joner som jobbar på alla evenemang men oftast sköter de allt alldeles utmärkt själva eller med hjälp av alla underbara Mästare. Ni ser mig oftast rusa virrigt omkring på våra evenemang men tveka inte heller på att stanna upp mig om det är något ni undrar!
 

Hovmästare

Namn och Årskurs:
   
  Augusta Jensen 
  Isac Logeke
 B18
 B18

Vad är en sittning utan trevligt bordssällskap, fin omgivning och ett glas att ha barens bästa drinkar i? Ingenting! Det är vi som är hovmästare och det är vi som fixar feeling till alla sittniningar och ser till att maten kommer rätt. Vi springer alltid omkring under sittningen så det är bara att hojta på oss om det är någonting!

Barmästare

Namn och Årskurs: 
 
  Erik Fajersson 
  Felix Bille 
 K18
 B18
 
Hejhopp! Det är vi två som sköter inköp, planering och styr bakom baren, kortsagt det viktigaste för en bra fest! I vår bar hittar ni allt från läskande drycker till fenomenala maträtter som komponeras av våra köksmästare. Självklart hittar ni alltid iskallt vatten och två leende barmästare när ni kommer till oss!

Köksmästare

Namn och Årskurs:
 
  Johan Hallbeck
  Johanna Leth
  K16  
  B18


Hallå!
Alla har hört om oss, få har sett oss...
Vi hänger alltid i köket där vi svänger ihop dekadenta rätter till hungriga gäster eftersom det är olagligt att festa utan att servera mat. Nej, på riktigt, kolla upp det! Vi vill att du får god mat och massor av det; det är grunden för en go kväll!

Pubmästare

Namn och Årskurs:
 
   Hedvig Mildner
   Isabel Andersson
  B18 
  B17

Troubadix

Namn och Årskurs: 
 
  Arvid Norberg  
  Gabriella Petersson
    B17
    B18
Email:                        troubadix@ksek.se

Vi har hört från... ...källor, att vi har sektionens kanske viktigaste poster. För utan oss skulle det vara ganska tyst och tråkigt på våra sittningar. Vi förgyller era tillvaro med skön(?)sång och underhållning och ser till att det aldrig är tyst! Man kan beskriva oss som sektionens toast-masters. Är du sugen på att spexa på nästa sittning är du jättevälkommen till oss så fixar vi det!

Sexmästerijon

Namn och Årskurs:     
 
Julia Ahlbom                       
Hedda Jacobsen                                       
Johanna Bengtsson                   
Kajsa Wahlgren                            
Lina Näslund                
Lucas Carlsson                      
Tilda Jigsved                         
Casper Nisula 
Emelie Jansson    
Karolina Torfgård                       
B18
B18
B16
B18
K18
B18
K18
K18
B18
K18  

Jonerna hjälper Mästarna med alla tänkbara saker och ser till att allt flyter på som tänkt.

Kontakt

Har du en idé som du bara måste dela med dig av till oss? Skicka i så fall iväg ett meddelande till utskottsansvarige via formuläret nedan!

  • Sexmästeriet