Styrelsen

Det är vi som är Styrelsen på Kemi- och Biotekniksektionen. Styrelsen agerar som en central knutpunkt för Sektionen och är högst ansvarig för dess verksamhet. Vi består av 8 ledamöter med olika ansvarsområden. Ungefär två gånger i månaden håller vi protokollförda möten där vi fattar officiella beslut om vad Sektionen ska jobba med, och du som medlem är varmt välkommen att komma med åsikter och idéer. Vill du få kallelser till dessa möten kan du anmäla intresse genom att skicka ett mail till sekr@ksek.se. Vi besvarar med glädje frågor gällande Sektionen och om dörren till Styrelserummet är öppen är du varmt välkommen att besöka oss. Vill du berätta något du tycker borde ändras på Sektionen, eller säga hur bra du tycker något är kan du komma i kontakt med Styrelsen genom att maila styrelse@ksek.se eller fylla i formuläret till höger.

Ordförande

PRESIDENT
 

Namn: David Bergman
Årskurs:     B17
Telefon: 0737425589
E-mail: ordf@ksek.se 


Mitt namn är David och jag är Ordförande på Sektionen. Detta innebär att jag är utskottsledare för utskottet Styrelsen och är därmed högst ansvarig för Sektionens verksamhet. Utöver detta leder jag Styrelsens protokollmöten samt nämndmöten, som är tillfällen då alla Sektionens utskottsledare, jag och Sekreteraren träffas för att byta idéer mellan utskotten. Då jag är väldigt insatt i hur Sektionen fungerar kan ni komma och fråga mig om lite vad som helst och jag svarar mer än gärna på frågor. Ni finner mig oftast i Styrelserummet med omnejd eller springandes runt i korridorerna lösandes diverse problem som uppstått.

Vice Ordförande

VICE PRESIDENT
 
Namn: Hanna Sjöman
Årskurs:     K17
Telefon: 076-0092853
E-mail: viceordf@ksek.se

Sekreterare

SECRETARY
 
Namn: Alma Fahlén Hammar
Årskurs:     B17
Telefon: 0760284857
E-mail: sekr@ksek.se

Det är jag som är Alma och jag är Sekreterare i Styrelsen! Det innebär att det är jag som skriver ner och håller koll på vad som sägs och vilka beslut som tas på möten, så att de finns bevarade och inga beslut glöms bort. Jag har även koll på Sektionens Styrdokument, hur motioner ska skrivas och i allmänhet hur Sektionen fungerar, så har du några frågor eller är det något du vill ändra hjälper jag gärna till! Du hittar mig för det mesta någonstans på Kemicentrum, men annars är min mail (som du hittar här till vänster) min nya bästa vän!

Kassör

TREASURER
 

Namn: Lisa Lindhal 
Årskurs:     B17
Telefon: 0768073817
E-mail: kassor@ksek.se

Jag heter Lisa och är Sektionens Kassör. Detta innebär att jag är ansvarig för Sektionens ekonomi genom att sköta bokföring, kolla budgetar samt hantera kvitton och fakturor för hela Sektionens verksamhet. Om du har några frågor om ekonomi, kvitton eller något annat om Sektionen i allmänhet är det bara att höra av sig eller hugga tag i mig i korridoren! Eftersom jag mer eller mindre bor på Kemicentrum kan man ofta hitta mig i Gallien eller Styrelserummet!

Styrelseledamot med fritidsansvar

BOARD MEMBER IN CHARGE OF ACTIVITIES
 

Namn: Sofia Bengtsson
Årskurs:     K17
Telefon: 0705739896
E-mail: styrfritid@ksek.se              


Hej! Mitt namn är Sofia och jag sitter på posten som Styrelseledamot med Fritidsansvar på K-sektionen. Detta innebär att jag är medlem i K-sektionens styrelse samt att jag kontaktperson till 4 olika utskott;  Kommando Gul, Idrottsutskottet, Kafémästeriet och Prylmästeriet. Det är upp till utskottsledarna hur de vill använda mig, men jag finns alltid tillgänglig som en person att kunna bolla idéer med och som en informationskälla. Utöver detta är jag är även ansvarig för sektionens studiecirklar, samt håller kontakten med Sektionsgrodan. Om ni undrar vad detta innebär, eller om ni har något annat ni vill prata om så finner ni mig ofta i Gallien och jag svarar gärna på alla era frågor!

Styrelseledamot med PR-ansvar

BOARD MEMBER IN CHARGE OF PUBLIC RELATIONS
 

Namn: Karl Möllerberg
Årskurs:     K17
Telefon: 0760284857
E-mail: styrpr@ksek.se      


Jag heter Karl och är Styrelseledamot med PR-ansvar på Sektionen. Förutom det sedvanliga Styrelsearbetet innebär detta att jag är kontaktperson för Cyberutskottet, Informationsutskottet, Mässutskottet, Näringslivsutskottet och sektionens Bioteknikansvariga. Genom att hjälpa dessa utskott med sin verksamhet ser jag till att Sektionen håller kontakten med både sina egna medlemmar och världen i stort. Jag gör allt i min makt för att se till att vår fantastiska Sektion får den uppmärksamhet den förtjänar. Om du har någon idé på hur jag kan göra detta ännu bättre, tveka inte att knacka på i Styrelserummet eller kontakta mig genom detaljerna ovan.

Styrelseledamot med utbildningsansvar

BOARD MEMBER IN CHARGE OF EDUCATION


Namn:

Johan Hallbeck 
Årskurs:     K16
Telefon: 0737202283
E-mail: styrutb@ksek.se


Hej! Jag heter Johan och är Styrelseledamot med Utbildningsansvar. Det betyder att jag sitter i styrelsen och är kontaktperson för Studierådet och Studiemästeriet, Skyddsutskottet och Alumniutskottet. Dessutom sitter jag med i Programledningen för Kemiteknik och Bioteknik. Tveka inte att höra av dig om du undrar något. Jag hänger ofta i Gallien och hjälper gärna till.

Styrelseledamot med eventansvar

BOARD MEMBER IN CHARGE OF EVENTS
Namn: Johan Thorsson
Årskurs:     B17
Telefon: 0767634008
E-mail: styrevent@ksek.se       

Mitt namn är Johan och det är jag som är Styrelseledamot med Eventansvar och sitter som kontaktperson i styrelsen för Cermoniutskottet, pHøset och Sexet. Ni kan komma till mig om ni har frågor eller synpunkter angående dessa utskott som ni inte vill ta direkt med dem, eller om ni har övriga funderingar som rör styrelsen eller sektionen. Självklart får ni även komma fram till mig om ni bara vill snacka av er lite, min dörr står alltid öppen! Vi ses i korridorerna!

Kontakt

Har du en idé som du bara måste dela med dig av till oss? Skicka i så fall iväg ett meddelande till styrelsen via formuläret nedan!

  • K-sektionens Styrelse