AU | Alumniutskottet

Vi är K-sektionens Alumniutskott och har kontakt med studenter som har passerat bäst-före-datum, aka alumner.
K-sektionen har haft så många härliga studenter! Vi i Alumniutskottet får ha kontakt med de och får chans att ha dem även i våra personliga nätverk. På så sätt få bland annat tips och hjälp om plugg eller inspo till vilka jobb som finns för oss. Vi fixar sittningar och events för alumnerna, så att de kan komma tillbaka och njuta av stämningen på LTH. Men vi vill att hela sektionen ska få ta del av kontakten med alumner så vi bjuder in även studenter, samt har alumni lunchföreläsningar och mentorskapsprogram. Alltså ett socialt utskott som arbetar för en bättre kontakt och samhörighet mellan sektionen och alumnerna!
Om du har några förslag eller idéer om K-sektionens alumniverksamhet är ni varmt välkomna att maila på: alumniutskottet@ksek.se

Alumnimästare

Namn och Årskurs:  Alicia Lundh    K17
Email:                       au@ksek.se
Telefon:                     0761087580

Halloj!
Det är jag som är ansvarig för detta lilla utskott. Jag ser till att vi får ihop events under året och har som ambition att förverkliga utskottsmedlemmarnas visioner, tillsammans med dem! Har du några frågor om alumner, vad det är, vad de brukar jobba med eller bara vill snacka lite så är det bara att hugga tag i mig!

Alumniansvarig

Namn och Årskurs:  Alexandra Billett    B17
                                 V.A Kant
Email:                      alumni@ksek.se

Mentorskapskontakt

Namn och Årskurs: V.A Kant
                                V.A. Kant
Email:                     mentor@ksek.se

Kontakt

Har du en idé som du bara måste dela med dig av till oss? Skicka i så fall iväg ett meddelande till utskottsansvarige via formuläret nedan!

  • Alumniutskottet