6M | Sexmästeriet

Sexet består av 27 (fest)glada personer! 12 mästare, varav 2 troubadixer, samt 15 guld värda joner. Vi fixar festerna, sittningarna, släppen, pubarna och många andra härliga grejer! Har du idéer på bra teman, tycker att senaste puben var grym, men att det var lite länge sedan nu, är du nyfiken på våra planer eller väldigt gärna vill ha en sittning med en annan sektion är det bara att höra av sig! Det går bra att hitta någon av oss i skolan, använda formuläret på hemsidan eller maila (sexmasteriet@ksek.se). Vi ser fram emot många bra fester och ännu bättre gäster! 

Utskottsansvarig: Sexmästare

Namn: Tova Lindh
Årskurs:    B16
Telefon: 0762045619
E-mail: sexm@ksek.se

Hejhej!
Det är jag med en övervakande blick och ögon i nacken som är sexmästare. Ni hittar mig lite överallt och inte allt för sällan i disken. Tillsammans med Jonathan är jag ansvarig för sexmästeriet och allt som där hör till. Jag har alltid en minut över, så är det något tveka inte på att hugga tag i mig! Jag håller ett vakande öga på resten av sexet och ser till att budgeten följs, men det mesta fixar mästarna galant utan min hjälp!

Vice sexmästare

Namn: Jonathan Gustafsson
Årskurs:    K17

Tillsammans med Tova är jag ansvarig för sexmästeriet och allt som hör till. Det (lilla) Tova inte löser, fixar jag. Som Vice sexmästare är min huvudsakliga uppgift att dirigera de enormt duktiga Joner som jobbar på alla evenemang men oftast sköter de allt alldeles utmärkt själva eller med hjälp av alla underbara Mästare. Ni ser mig oftast rusa virrigt omkring på våra evenemang men tveka inte heller på att stanna upp mig om det är något ni undrar!
 

Hovmästare

Namn och Årskurs:
   
  Sofie Ekelund 
  Elias Carlsson
 B17
 B17

Vad är en sittning utan trevligt bordssällskap, fin omgivning och ett glas att ha barens bästa drinkar i? Ingenting! Det är vi som är hovmästare och det är vi som fixar feeling till alla sittniningar och ser till att maten kommer rätt. Vi rullar alltid runt på golvet så det är bara att hojta på oss om det är någonting!

Barmästare

Namn och Årskurs: 
 
  Johan Thorssonn 
  Tilda Fransson 
 B17
 B17
 
Hejhopp! Det är vi två som sköter inköp, planering och styr bakom baren, kortsagt det viktigaste för en bra fest! I vår bar hittar ni allt från läskande drycker till fenomenala maträtter som komponeras av våra köksmästare. Självklart hittar ni alltid iskallt vatten och två leende barmästare när ni kommer till oss!

Köksmästare

Namn och Årskurs:
 
  Alma Fahlén Hammar
  David Bergman
  B17  
  B17


Hallå ellerrr!
Alla har hört om oss, få har sett oss, de två mytomspunna köksmästarna från Göteborg(-ish).
Vi hänger alltid i köket där vi svänger ihop dekadenta rätter till hungriga gäster eftersom det är olagligt att festa utan att servera mat. Nej, på riktigt, kolla upp det! Vi vill att du får god mat och massor av det; det är grunden för en go kväll!

Pubmästare

Namn och Årskurs:
 
   Simon Svanholm
   Erik Rosengren
  K16 
  K17

Troubadix

Namn och Årskurs: 
 
   Julia Södergren  B15  
   Erik Apelqvist    B17
Email:                         troubadix@ksek.se

Vi har hört från... ...källor, att vi har sektionens kanske viktigaste poster. För utan oss skulle det vara ganska tyst och tråkigt på våra sittningar. Vi förgyller era tillvaro med skön(?)sång och underhållning och ser till att det aldrig är tyst! Man kan beskriva oss som sektionens toast-masters. Är du sugen på att spexa på nästa sittning är du jättevälkommen till oss så fixar vi det!

Sexmästerijon

Namn och Årskurs:     

 
Frank Rummukainen              
Nina Alian                              
Cecilia Håkansson                  
Malin Thituson                       
Rebecka Svensson                    
Olle Wikner                            
Isabella Bergström                  
Stina Andersson                      
Sofie Liljewall                         
Gabrielle Johansson                 
Nicki Holmgran                       
Anastasiia Kononenko             
Maria Thurfjell                        
Sarah Nachemson Ekwall        
Emelie Wiklund                     
B17
K17
B16
B16
K16
B16
K17
B16
B17
B17
B16
K17
B17
B17
K16         

Jonerna hjälper mästarna med alla tänkbara saker och ser till att allt flyter på som tänkt.

Kontakt

Har du en idé som du bara måste dela med dig av till oss? Skicka i så fall iväg ett meddelande till utskottsansvarige via formuläret nedan!

  • Sexmästeriet