Styrelsen

Det är vi som är Styrelsen på Kemi- och Biotekniksektionen. Styrelsen agerar som en central knutpunkt för Sektionen och är högst ansvarig för dess verksamhet. Vi består av 7 ledamöter med olika ansvarsområden. Ungefär två gånger i månaden håller vi protokollförda möten där vi fattar officiella beslut om vad Sektionen ska jobba med, och du som medlem är varmt välkommen att komma med åsikter och idéer. Vill du få kallelser till dessa möten kan du anmäla intresse genom att skicka ett mail till sekr@ksek.se. Vi besvarar med glädje frågor gällande Sektionen och om dörren till Styrelserummet är öppen är du varmt välkommen att besöka oss. Vill du berätta något du tycker borde ändras på Sektionen, eller säga hur bra du tycker något är kan du komma i kontakt med Styrelsen genom att maila styrelse@ksek.se eller fylla i formuläret till höger.

Ordförande

PRESIDENT
 

Namn: Manfred Klug
Årskurs:     B14
Telefon: 0730-532563
E-mail: ordf@ksek.se 


Mitt namn är Manfred och jag är Ordförande på Sektionen. Detta innebär att jag är utskottsledare för utskottet Styrelsen och är därmed högst ansvarig för Sektionens verksamhet. Utöver detta leder jag Styrelsens protokollmöten samt nämndmöten, som är tillfällen då alla Sektionens utskottsledare, jag och Sekreteraren träffas för att byta idéer mellan utskotten. Då jag är väldigt insatt i hur Sektionen fungerar kan ni komma och fråga mig om lite vad som helst och jag svarar mer än gärna på frågor. Ni finner mig oftast i Styrelserummet med omnejd eller springandes runt i korridorerna lösandes diverse problem som uppstått.

Sekreterare

SECRETARY
 
Namn: Ronja Wennerström
Årskurs:     B15
Telefon: 0732-637273
E-mail: sekr@ksek.se

Det är jag som är Ronja och jag är Sekreterare i Styrelsen! Det innebär att det är jag som skriver ner och håller koll på vad som sägs och vilka beslut som tas på möten, så att de finns bevarade och inga beslut glöms bort. Jag har även koll på Sektionens Styrdokument, hur motioner ska skrivas och i allmänhet hur Sektionen fungerar, så har du några frågor eller är det något du vill ändra hjälper jag gärna till! Du hittar mig för det mesta någonstans på Kemicentrum, men annars är min mail (som du hittar här till vänster) min nya bästa vän!

Kassör

TREASURER
 

Namn: Ebba Fjelkner
Årskurs:     B15
Telefon: 0730-436096
E-mail: kassor@ksek.se

Jag heter Ebba och är Sektionens Kassär. Detta innebär att jag är ansvarig för Sektionens ekonomi genom att sköta bokföring, kolla budgetar samt hantera kvitton och fakturor för hela Sektionens verksamhet. Om du har några frågor om ekonomi, kvitton eller något annat om Sektionen i allmänhet är det bara att höra av sig eller hugga tag i mig i korridoren! Eftersom jag mer eller mindre bor på Kemicentrum kan man ofta hitta mig i Gallien eller Styrelserummet!

Styrelseledamot med fritidsansvar

BOARD MEMBER IN CHARGE OF ACTIVITIES
 

Namn: Jerry Guan
Årskurs:     K16
Telefon: 0700-323302
E-mail: styrfritid@ksek.se              


Hej! Mitt namn är Jerry och jag sitter på posten som Styrelseledamot med Fritidsansvar på K-sektionen. Detta innebär att jag är medlem i K-sektionens styrelse samt att jag kontaktperson till 4 olika utskott;  Kommando Gul, Idrottsutskottet, Kafémästeriet och Prylmästeriet. Det är upp till utskottsledarna hur de vill använda mig, men jag finns alltid tillgänglig som en person att kunna bolla idéer med och som en informationskälla. Utöver detta är jag är även ansvarig för sektionens studiecirklar, samt håller kontakten med Sektionsgrodan. Om ni undrar vad detta innebär, eller om ni har något annat ni vill prata om så finner ni mig ofta i Gallien och jag svarar gärna på alla era frågor!

Styrelseledamot med PR-ansvar

BOARD MEMBER IN CHARGE OF PUBLIC RELATIONS
 

Namn: Svante Herrlin
Årskurs:     B16
Telefon: 0760-105236
E-mail: styrpr@ksek.se      


Svante heter jag och är Styrelseledamot med PR-ansvar. Mina uppgifter innefattar både att sitta med resterande i Styrelsen och diskutera och besluta men även vara ett stöd för utskotten Mässutskottet, Näringslivsutskottet, Alumniutskottet och Informationsutskottet. Utskotten hjälper jag med vad de än behöver och är en länk mellan Styrelsen och dessa utskotten. Som styrelseledamot jobbar jag med resten av Styrelsen för att ta fram kloka lösningar på problem och utveckla sektionens verksamhet. Utöver detta hjälper jag till med det mesta från hur man attesterar till allmänna frågor. 

Styrelseledamot med utbildningsansvar

BOARD MEMBER IN CHARGE OF EDUCATION


Namn:

Linnéa Petterson        
Årskurs:     K15
Telefon: 0701-144601
E-mail: styrutb@ksek.se


Hej! Jag heter Linnéa och Styrelseledamot med Utbildningsansvar. Det betyder att jag sitter i styrelsen och är kontaktperson för Studierådet och Studiemästeriet. Dessutom sitter jag med i Programledningen för Kemiteknik och Bioteknik. Tveka inte att höra av dig om du undrar något. Jag hänger ofta i Gallien och hjälper gärna till.

Styrelseledamot med eventansvar

BOARD MEMBER IN CHARGE OF EVENTS
Namn: Johanna Bengtsson
Årskurs:     B16
Telefon: 0721-881510
E-mail: styrevent@ksek.se       

Mitt namn är Johanna och det är jag som är Styrelseledamot med Eventansvar och sitter som kontaktperson i styrelsen för Cermoniutskottet, pHøset och Sexet. Ni kan komma till mig om ni har frågor eller synpunkter angående dessa utskott som ni inte vill ta direkt med dem, eller om ni har övriga funderingar som rör styrelsen eller sektionen. Självklart får ni även komma fram till mig om ni bara vill snacka av er lite, min dörr står alltid öppen! Vi ses i korridorerna!

Kontakt

Har du en idé som du bara måste dela med dig av till oss? Skicka i så fall iväg ett meddelande till styrelsen via formuläret nedan!

  • K-sektionens Styrelse